Aqualand, mãrul discordiei între aleşii Devei

27 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

A devenit o modă ca aleşii locali din Deva să pună de-o ceartă la fiecare şedinţă. Aşa s-a întâmplat şi ieri, deşi pe ordinea de zi s-au aflat doar două puncte, unul referitor la Proiectul „Sistem integrat de management al traficului rutier în municipiul Deva” şi altul privind „Modificarea listei de investiţii”.

Dacă primul punct a trecut fără nici o problemă, nu la fel a fost când a venit vorba de transferarea unei sume de la capitolul Blocuri de locuinţe pentru tineri, la cel privind Complexul Aqualand.

Avem nevoie de aceşti bani”

Pentru că s-a propus la acest proiect un amendament ce viza transferul sumei de 50.000 de lei de la investiţia „Locuinţe pentru tineri”, la cea a Complexului Aqualand, consilierii locali PSD au sărit în sus, susţinând că nu au fost informaţi decât în timpul şedinţei de această modificare.

„Suma respectivă este necesară pentru achitarea unei facturi emise în urma finalizării unor lucrări la Complexul Aqualand. Toată lumea ne întreabă prin oraş când se deschide complexul. Trebuie să punem în funcţiune acest obiectiv în luna decembrie 2010. Aşa că avem nevoie de aceşti bani”, a susţinut viceprimarul Marcel Morar. În schimb, consilierul PSD Florin Ghergan nu a fost de acord cu motivaţiile viceprimarului, declarând că „poate penalizăm firma respectivă şi nu mai suntem nevoiţi să plătim suma de 50.000 de lei. Vrem să ştim şi noi cât mai este de achitat pentru Complexul Aqualand, cât s-a consumat până acum, deoarece nu avem datele respective”.

În aceste condiţii, proiectul de hotărâre a fost aprobat, dar fără amendamentul propus, deci, firma respectivă mai trebuie să aştepte pentru banii ce i s-ar cuveni pe lucrările deja executate.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Conductele vechi „taie” căldura în apartamentele din Deva

Devenii care sunt încă legaţi la reţeaua comună de termoficare nu vor avea apă caldă şi, implicit, calorifere fierbinţi, până...

Incendiu subteran la Mina Livezeni

Compania Naţională a Huilei Petroşani pierde în fiecare zi câte 300 de tone de huilă, pe durată nedeterminată, după ce...

„Haiducii“ liniei ferate şi-au înteţit furturile

Patru piese folosite în siguranţa feroviară au fost sustrase ieri de mai multe persoane, iar poliţiştii din cadrul Serviciului TF...

Închide