Aplicaţia săptămânii: Tayasui Memopad

06 screen322x572Sebastian Mezei

Aplicaţia Memopad încearcă să ofere cea mai simplă soluţie pentru realizarea de desene pe dispozitivele mobile, punând la dispoziţia utilizatorilor o serie de instrumente virtuale similare celor din realitate.
Instrumentele, culorile şi opţiunile de partajare sunt la îndemană, astfel încât găsirea lor şi experienţa în utilizare să fie cât mai uşoară şi plăcută.
Pentru desenele realizate se pot utiliza imagini personale ca şi fundal iar aplicaţia salvează automat lucrările în galeria foto. Desenele pot fi transmise pe reţelele sociale foarte uşor. Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele cu sistem de operare IOS.

2 comentarii la „Aplicaţia săptămânii: Tayasui Memopad

 • 19 octombrie 2015 la 7:53
  Permalink

  Tipic pentru ziaristii din Romania. Dau informatii incomplete, deoarece sunt prost documentati. Ar trebui sa stie editorul articolului ca pe telefoanele mobile sunt mai multe tipuri de sisteme de operare (ex:Android, IOS, Windows, Tizen). Pentru ce sistem de operare este acest program??????
  Cred ca si de data aceasta nu o sa apara comentariul care l-am facut.

 • 19 octombrie 2015 la 8:27
  Permalink

  Buna ziua,

  dupa cum observati comentariul dvs. a aparut si aveti dreptate. Am omis sa specific acest lucru desi am aflat si eu ca sunt mai multe sisteme de operare pe dispozitivele mobile.
  Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele cu sistem de operare IOS.
  Va multumim pentru sesizare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.