Politica si administratie

APA PROD, nu doar în regim offline, ci și online. Servicii moderne, puse la dispoziția cetățenilor, prin intermediul platformei dedicate

Magdalena Șerban

Plățile online nu mai sunt demult un simplu moft, ci în timpurile actuale, când totul se concentrează spre ra­pi­ditate, simplitate și confort, serviciile de achitare electronică a facturilor, puse la dispoziție de tot mai multe com­panii, reprezintă o facilitate utilă și bine­venită. În acest context, ope­ra­torul APAPROD anunță cetățenii că plata online a facturilor lunare se poate re­a­liza în mod gratuit, accesând portalul https://portal.apaprod.ro/CUSTOMER_PORTAL/login.jsp .

Fără deșeuri de hârtie, convenabil și rapid. Fără comision bancar!
Reprezentanții APA PROD sub­li­niază importanța gestionării fac­turilor online, lucru ce nu doar că economisește timp, ci este și un demers ecologic, nemai­folo­sindu-se formatul de hârtie. Să nu mai vorbim de scutirea de mersul la poștă, din nou, chel­tuind timp și bani. În plus, nu mai e ne­voie să fie colectate toate acele facturi vechi. ,,Platforma ne permite co­mu­nicarea directă a me­sa­jelor către clien­ții cu cont activ. Fiecare client se în­registrează și se autentifică în portal prin adresa de email, ceea ce nouă ne oferă o pârghie de comunicare foarte simplă și cu un timp redus. Uti­li­zatorul poate accesa informații la orice oră despre facturi aflate în sold, is­toric plăți, istoric consum, etc. Toto­dată, prin intermediul portalului se pot efectua plăți ale facturilor, ORICÂND ȘI DE ORIUNDE, se poate transmite indexul autocitit, se pot înainta mesaje către companie. Și, nu în ultimul rând, pentru cine dorește, se pot descărca facturile în format pdf, se pot consulta index nou, index vechi, tipul de consum, fac­tura în care se regăsește consumul, in­formații despre plățile efectuate pen­tru toate codurile de client înregistrate, informații despre documentele de pla­tă, data plății, suma, canalul de înca­sare, etc. Foarte important e că se pot plăti online facturile din sold, prin in­ter­mediul unui card bancar, FĂRĂ co­mision din partea clientului. Pentru orice detalii, manualul utilizatorului se poate descărca din pagina de Logare (autentificare) sau de În­re­gis­trare în portal: https://portal.apaprod.ro/CUSTOMER_PORTAL/welcome.jsp ”, a transmis ing. Dorin – Oliviu Gligor (foto), director general al S.C. Apa Prod S.A. Deva.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura