Politica si administratie

Anveloparea blocurilor, dureri de cap pentru proprietari

Problemele la blocurile din Simeria, care au fost anvelopate. Constructorul a lucrat prost, susțin proprietarii din acele imobile, aceștia reclamând la primărie toate pro­blemele ivite.

Ce trebuie făcut
„Ne-am întâlnit din nou în ședința comună, cu locatarii blocurilor intrate în proiectul de reabilitare termică (anvelopare). De data acesta s-a alăturat echipei de la investiții și proiecte din Primăria Simeria și Adrian Todor, secretarul general și Julieta Blaga, directorul economic.
Mă bucur mult că la această ședință am clarificat multe aspecte legate de pro­ble­mele apărute la acest proiect, încă de la faza de proiectare. Am stabilit împreună pașii de urmat pentru finalizarea lucrărilor, cât și ce avem de făcut după recepție.Au fost puse la dispoziție toate contractele încheiate în 4 ianuarie 2018 între Asociațiile de Proprietari și Primăria Simeria pentru derularea acestui proiect. De asemenea, toate minutele și pro­cesele verbale ale ședințelor cu locatarii blo­curilor, vor fi afișate în baza unui proces ver­bal, la avizierul blocurilor din proiect.
Am promis transparență și o relație directă cu fiecare cetățean. Îmi doresc să ținem aproa­pe. Lucrurile bune pentru Simeria și si­merieni le putem face și pot fi realizate, atâta timp cât suntem împreună și luptăm îm­pre­ună pentru binele nostru al tuturor. Fără nici o îndoială, Simeria trebuie să se dezvolte!”, susține Iulius Bedea, primarul orașului Simeria. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.