Publicitate

Anunţ

Globexterra SRL, companie cu capital integral românesc, specializată în servicii integrate de proiectare, consultanță și management, și-a extins activitatea în Regiunea de Vest a României și angajează, pentru punctul de lucru din Parcul Industrial din orașul Călan – Clădirea Administrativă, str. 1 Decembrie, nr. 40, județul Hunedoara:

– Specialist accesare fonduri externe nerambursabile (scriere proiecte)

– Specialist în implementare a proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile

– Arhitect cu drept de semnătură

– Inginer căi ferate, drumuri și poduri

– Inginer construcții civile, industriale și agricole

– Inginer instalații pentru construcții

Dacă dorești să te alături echipei noastre, așteptăm C.V.-ul tău la adresa de e-mail: [email protected], până în data de 31.03.2022.

Globexterra SRL a colaborat, în cei 7 ani de activitate în piața de proiectare și consultanță, cu peste 50 de instituții publice din România, elaborând peste 200 de proiecte, majoritatea având ca sursă de finanțare fonduri externe nerambursabile, valoare acumulată a contractelor de prestări servicii de proiectare încheiate depășind 3.500.00,00 Euro.

Echipa de specialiști și colaboratori, formată din 20 persoane, își desfășoară activitatea în cele două puncte de lucru din țară, București și Călan.

“Pentru anul 2022, compania noastră și-a propus obiectivul de a participa la peste 100 de proceduri de achiziții publice, aproape dublu față de anul 2021. Ne propunem să venim în sprijinul autorităților publice locale în procesul de atragere a finanțărilor disponibile în Planul Național de Redresare și Reziliență” a declarat Directorul General al companiei, Marius Băiţelu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.