Antrenorul George Zima a demisionat de la Energeticianul

15 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Antrenorul principal George Zima (foto) a declarat că nu mai vrea să continue pe banca tehnică a echipei ACS Energeticianul, formaţie care evoluează pe terenul din Petroşani şi a renunţat la conducerea echipei.

Ultimele rezultate înregistrate de formaţia finanţată de Nicolae Sarcină, înfrângerile cu Farul Constanţa şi apoi cea cu Dacia Brăila, au încins mult spiritele la echipă. Cu Emil Szolomajer în funcţia de antrenor principal la Energeticianul, trupa de la Petroşani a pierdut dramatic şi confruntarea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu echipa Ripensia Timişoara.
Oaspeţii au deschis scorul prin Stoica în min 32, care a trimis un şut de la 22 de metri în dreapta lui Axinte. În min. 44 Vlad Rusu a avut o ocazie bună pentru Energeticianul, însă Hecsko respinge. Egalarea a fost restabilită în prelungirile primei reprize, autorul golului fiind Robert Petre, cu o lovitură de cap după ce Moldovan a ieşit pe sub o minge centrată din lovitură liberă. În min. 51 oaspeţii au marcat din nou, prin golul lui Gueye Mansour, care a reluat cu capul la vinclu şi l-a învins pe Axinte. În min. 52 Vlad Tudorache a ratat egalarea cu un şut de la 14 metri dar aceasta s-a produs în min 70, prin golul înscris din 4 metri de către Cosmin Ionică.
Mansour a ratat, în min 87, din dreapta, de la 10 metri, mingea şutată lovind un adversar şi ducându-se în corner, iar echipa lui Pelici a dat lovitura în min. 90+5 când pe contraatac, Popovici i-a pasat lui Dumiter, acesta a prelungit la Octavian Drăghici, care a îndeplinit o simplă formalitate.
ACS Energeticianul: Axinte – Gunie, Misăraş, M. Ioniţă, Andr. Dragu – Cenaj, Cl. Petruş – Vl. Tudorache, Rob. Petre, Vl. Rusu – C. Ionică (cpt.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Insemex Petroşani, prezent la conferinţa internaţională despre securitate şi sănătate în muncă

Recent, o delegaţie condusă de directorul general al Insemex Petroşani, dr. ing. George Artur Găman, a participat la Palatul Parlamentului...

Serviciul de salubritate, o noutate pentru comuna Bulzeştii de Sus

De când cu noul operator desemnat de ADI Deşeuri, multe sate de munte beneficiază de serviciu de salubritate, până nu...

După o viaţă dedicată protejării comorilor Ţării Haţegului ”Paznicul dinozaurilor” a plecat la ceruri

Şi-a dedicat o mare parte din viaţă paleontologiei şi a fost custodele Geoparcului Dinozaurilor. Supranumit ”Paznicul dinozaurilor”, Doenel Vulc (foto)...

Închide