Sport

Antrenor în probe la Cetate

Ciprian Marinuţ

Liviu Andrieş (42 de ani), tehnicianul care a calificat pentru prima dată în Cupele europene echipa masculină Energia Pandurii Tg. Jiu, are mână liberă să le pregătească pe handbalistele de la Cetate Deva pentru meciul de sâmbătă cu U. Jolidon Cluj. După joc, în funcţie de rezultat şi de „calificativul” obţinut în proba de măiestrie la care e supus, Andrieş va continua sau nu la timona echipei devene.

„Are şanse să rămână”

Sătul să schimbe antrenorii pe bandă rulantă şi să arunce bani grei pentru salariile lor, fără a obţine performanţele scontate, finanţatorul Marian Muntean suflă… în orice c.v., oricât ar fi de impresionant, când e vorba să-şi aducă antrenor nou la echipă. Presat însă de rezultate şi de speranţa încă realizabilă de a califica echipa în premieră în cupele europene, finanţatorul grupării devene a ajuns, ieri, la un acord verbal cu tehnicianul Liviu Andrieş, fost la Pandurii Tg. Jiu. „Am auzit numai lucruri bune despre el, de la faptul că a jucat mulţi ani în Franţa şi până la performanţa că a calificat în premieră echipa masculină Pandurii Tg. Jiu în cupele europene. Am mai avut însă antrenori galonaţi şi m-au dezamăgit. Aşa că acum, pe Andrieş vreau să-l cunosc mai bine şi să mă conving că este potrivit pentru echipă. Am ajuns la un acord verbal şi i-am dat mână liberă să pregătească meciul de sâmbătă cu U. Jolidon. În plus, l-am urmărit la câteva antrenamente şi din câte am văzut, ştie handbal şi ştie să se impună în faţa echipei, e om de caracter şi are şanse să rămână”, a spus Muntean.

Tehnicianul aflat în probe la Cetate are mai multe variante de a ajunge să semneze un contract cu clubul devean, chiar dacă pierde meciul test pentru priceperea sa, cu U. Jolidon. „Cu clujencele avem un meci greu şi orice rezultat e posibil. Eu voi sta pe bancă, iar noul antrenor va da indicaţii din tribune. Sper ca Liviu să pună echipa pe drumul bun, din mers, şi în scurtul timp pe care-l are la dispoziţie. Însă, nu doar rezultatul va conta pentru negocierile pe care le vom avea după joc. Dacă demonstrează că e priceput şi e dispus să rămână să lupte până la capăt şi să fie plătit în funcţie de rezultate, putem ajunge la un acord, chiar dacă pierdem meciul. Important e să arate că vrea performanţă şi e dispus să muncească şi că nu-l interesează doar banii”, a spus finanţatorul echipei devene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura