Expoziţie internaţională de porumbei la Simeria

Sorina Popa

După succesul înregistrat în 2009, în perioada 20-21 martie, va avea loc, la Simeria, a doua ediţie a Zilei porţilor deschise „Natural-Bricon-România” şi a expoziţiei internaţionale de porumbei, la care vor fi prezente şi cluburi din Belgia.

Cei prezenţi la eveniment vor putea asista la sosirea primului import de pui de porumbei din acest an, de la Crescătoria „Natural” din Belgia. Aici, vor putea fi achiziţionaţi reproducători de un an şi cinci ani, cu certificate de origine şi pedigree cu origini renumite. De asemenea, columbofilii vor putea achiziţiona la preţuri promoţionale mâncare, complemente alimentare şi accesorii de la firma Natural, precum şi ceasuri electronice şi accesorii Bricon.

Din preţurile produselor Natural, vor fi aplicate reduceri de până la 20 la sută, iar pentru produsele Bricon, reducerile vor fi de 10 la sută. La această sărbătoare nu vor lipsi micii, carnea la grătar ţinută în baiţ cu mirodenii, vinul fiert şi alte preparate surpriză, pregătite de producători autohtoni.

4 comentarii la „Expoziţie internaţională de porumbei la Simeria

 • 18 martie 2010 la 10:47
  Permalink

  bun articol!
  totusi… unde se desfasoara/ are loc minunea?
  si cam pe la ce ore?

 • 18 martie 2010 la 22:24
  Permalink

  Sambata si Duminica, 20-21 martie 2010 se tine expozitia

 • 18 martie 2010 la 22:27
  Permalink

  In spate la Marmosim se desfasoara expozitia

 • 19 martie 2010 la 11:04
  Permalink

  multumesc, sorina!
  🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.