ActualitateUltima Ora

„Antisocial“, un spectacol inedit pe scena Teatrului de Artã Deva

07 spectacol antisocialSpectacolul „Antisocial“, una dintre cele mai dezbătute piese de teatru ale momentului, îşi continuă turneul naţional la Deva, cu o reprezentaţie ce va avea loc mâine, 21 noiembrie 2015, de la ora 19:00, la Teatrul de Artă Deva.

Producţia semnată de Bogdan Georgescu este o demonstraţie în forţă de teatru tânăr, o radiografie detaliată a crizei din sistemul educaţional românesc şi a conflictului dintre generaţii. Spectacolul se bazează pe un caz real, o criză de comunicare dintr-un important liceu din Cluj-Napoca, declanşată pe un grup secret pe Facebook.
Antisocial este produs de Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu şi de Departamentul de Artă Teatrală al Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu. Actorii din distribuţie, masteranzi ai Departamentului de Artă Teatrală al Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu, sunt: Cristina Blaga, Paul Bondane, Anton Balint, Călin Mihail Roajdă, Alexandra Şerban, Cristian Timbuş şi Maria Tomoiagă. Managerul proiectului este Luminiţa Puiuleţ, iar echipa este completată de asistentul de regie Vlad Bacalu şi de consultantul artistic Claudia Domnicar. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura