Angela Stoica, viceprimarul din Vulcan, a demisionat din funcțiile publice

  Mircea Crivăţ

Viceprimarul din Vulcan Angela Stoica (foto) şi-a depus, vineri, demisia din Consiliul Local Vulcan, pe care a trimis-o la Primăria Vulcan. În acest context, Angela Stoica îşi pierde şi calitatea de viceprimar.

Presiuni puternice, venite de la partid
Se ştie că fostului viceprimar i s-a sugerat să-şi dea demisia, de către conducerea judeţeană a PSD – partid în care ea s-a “translatat” înaintea alegerilor locale – în urma scandalului în care este implicată ea şi membri ai familiei sale, odată cu arestarea şi trimiterea în judecată a poliţistului Adrian Sucilă. O perioadă, Angela Stoica a rezistat presiunilor venite de la partid şi a declarat că nu are de gând să demisioneze. Dar, după ce conducerea de la centru a luat act de scandalul în care este implicată viceprimarul Angela Stoica şi de deserviciile pe care acesta le  aduce imaginii social-democraţilor, Laurenţiu Nistor, liderul judeţean al partidului a accelerat rezolvarea problemei, care trena de mai multe luni. Deşi, potrivit unor surse de la nivelul conducerii locale social-democrate, îi acordase, ca termen de graţie, data de 10 octombrie pentru a pleca onorabil din funcţia publică, joi, Laurenţiu Nistor i-a cerut Angelei Stoica să îşi depună demisia până vineri, la ora 10. Aşa că, în dimineaţa de vineri, Stoica şi-a trimis, prin fax, demisia din Consiliul Local Vulcan la Primăria municipiului şi, spre ştiinţă, la PSD Hunedoara. Odată demisionată din consiliul local, Angela Stoica pierde şi funcţia de viceprimar. În acelaşi timp, făcând apel la o prevedere statutară, Angela Stoica s-a suspendat pe o perioadă de şase luni şi din PSD, până se vor lămuri lucrurile cu cercetarea sa penală.

“Vreau să-mi protejez copiii”
Angela Stoica şi-a motivat demisia prin aceea că doreşte să-şi protejeze copiii de linşajul din presă. „Am decis să renunţ la toate funcţiile publice şi să mă autosuspend din partid pentru şase luni,  pentru a-mi proteja copiii de presiunea făcută de presă, deoarece în ultima perioadă, aceştia  au devenit adevărate ţinte vii”, a declarat Angela Stoica.
Precizăm că Angela Stoica este cercetată penal de către procurorii hunedoreni pentru favorizarea infractorului. Cercetările au fost disjunse din dosarul “Amantul familiei”, în care poliţistul Adrian Sucilă, apropiat al familiei Stoica, este acuzat şi judecat pentru corupere sexuală şi acte sexuale cu un minor, alături de el fiind judecată şi Mihaela Stoica, fiica fostului viceprimar, pentru complicitatate la aceste fapte.

2 comentarii la „Angela Stoica, viceprimarul din Vulcan, a demisionat din funcțiile publice

  • 8 octombrie 2012 la 14:44
    Permalink

    Scoateti imbecila asta de la ziar. Dupa ce ca a facut perversa ca la Targu Ocna acu zice ca vrea sa-si creasca copiii. Doamne cine a facut si cine face politica in Romania. Toate curvele!

  • 9 octombrie 2012 la 13:58
    Permalink

    „CEEA CE FACI,TE SI FACE” (Teofil Paraian)Asta spune tot.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare