Angajaţii lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului

Creşterea gradului de încasare a facturilor pentru serviciile prestate beneficiarilor, scăderea timpului de intervenţie la avariile semnalate pe reţelele de distribuţie a apei şi de colectare a apelor uzate, dar şi activităţile de relaţii cu publicul sunt tot atâtea repere din activitatea derulată cu succes şi în cursul lunii octombrie de colectivul societăţii Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani.
Ca urmare a analizei efectuate de conducerea operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului, au fost premiaţi angajaţii a căror activitate din luna precedentă a fost evidenţiată. Astfel, salariaţii lunii octombrie 2017 din echipa Apa Serv sunt:

• Carmen Săbău – funcţionar administrativ în cadrul Biroului Secretariat;
• Sorin Râşnoveanu – inginer în cadrul Serviciul Mecano Energetic;
• Oana Neag – agent comercial în cadrul Centrului de Încasări Petroşani.

De asemenea, conducerea Apa Serv a decis să acorde titlul de „Colectivul lunii octombrie“, membrilor Serviciului Mecano-Energetic al societăţii. Acesta este alcătuit din: Florin Ciucur, Mihai Vitejanu, Alexandru Cămărăşescu, Sorin Râşnoveanu, Marius Sîrbu, Ioan Marius Ardelean, Ionel Vladislav-David, Francisc Şomkereki şi Ştefan Harkai.
„La fiecare început de lună avem plăcerea de a ne întâlni cu colegii noştri, pentru a ne bucura împreună de performanţele muncii noastre în cadrul Apa Serv Valea Jiului. Nu pot decât să mă bucur că această competiţie a salariaţilor şi colectivului pe care îi evidenţiem pentru activitatea din luna precedentă a devenit realmente una mobilizatoare pentru toţi salariaţii noştri. Astăzi, a fost rândul altor colegi să fie premiaţi pentru activitatea lor din luna precedentă. Îi felicit şi-i invit să o ţină tot aşa în activitatea lor de zi cu zi, în beneficiul echipei noastre şi al clienţilor noştri“, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

(Biroul de Presă al Apa Serv Valea Jiului)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Geoparcul Dinozaurilor, subiectul expoziţiei „Periplu ancestral“, din Capitală

O interesantă expoziţie de artă vizuală, rezultată în urma colaborării dintre Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Naţională de Arte Bucureşti...

West Deva joacă azi pe teren propriu

Echipa de futsal West Deva va întâlni azi pe Dinamo Leonardo Oradea, într-o partidă contând pentru etapa a VII-a a...

ACS Şirineasa a învins pe Inter Petrila într-un meci amical

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Şirineasa, a învins campioana en-titre a judeţului Hunedoara, Inter Petrila, scor...

Închide