; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Angajaţii lunii mai la Apa Serv Valea Jiului

24 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Finalul lunii mai a consemnat din nou evidenţierea celor mai buni dintre salariaţii de la Apa Serv Valea Jiului. Conducerea executivă a operatorului regional al serviciilor de apă şi canalizare din regiunea Văii Jiului a evaluat, ca de fiecare dată, activitatea fiecăruia dintre angajaţii societăţii, dar şi activitatea colectivă a secţiilor şi departamentelor din cadrul acesteia, stabilind numele celor care au fost declaraţi angajaţii lunii mai.

Potrivit deciziei luate de comisia de evaluare, angajaţii lunii mai 2019 de la Apa Serv Valea Jiului sunt: Mihaela Gologan – inginer în cadrul Serviciului Comercial; Cristian Andraş – instalator în cadrul sectorului apă canal Aninoasa; Gheorghe – Aurel Crâsnic – şef secţie staţii tratare apă şi staţii epurare.
Similar, comisia de evaluare a decis că, urmare a activităţii întregii echipe de salariaţi, colectivul Staţiei de epurare Dănuţoni merită titlul de ”Colectiv al lunii iunie 2019”. Colectivul, coordonat de ing. Gheorghe Aurel Crîsnic este alcătuit din: Neagoe Ion, Bolea Virgiliu, Pop Ioan Damian, Ionel Ion Claudiu, Juglea Darius Adrian, Daj Ion, Illes Alin Adrian, Toplicean Constantin, Ignat Vali, Vişan Ioan, Ciurcu Răzvan Ionuţ, Szatmari Istvan Iosif, Oroşanu Pavel, Dragotă Petru Rusalin, Stăncioi Silviu Dumitru şi Daj Ana.
Laureaţii premiilor pentru activitatea din luna mai de la Apa Serv au fost invitaţi la sediul central al societăţii, în sala de festivităţi ”Nicolae Sădean”, unde au fost felicitaţi de echipa managerială. Cu toţii au primit diplome care le atestă calitatea de salariaţi ai lunii mai, dar şi prime în bani.
”Desigur, acolo unde au apărut cele mai multe probleme legate de întreţinerea şi funcţionarea reţelelor de apă şi canalizare, în luna mai, care a fost una ploioasă, cu destul de multe probleme care au necesitat intervenţii operative de urgenţă, salariaţii noştri au avut misiunea de a se mobiliza şi de a depune eforturi susţinute pentru ca beneficiarii noştri să nu fie afectaţi de acestea. În luna mai, din cauza cantităţilor mari de apă aduse de ploi, am avut foarte mult de lucru în gestionarea staţiei de epurare de la Dănuţoni, dar şi în rezolvarea unor avarii serioase cu care ne-am confruntat, în mod special la Aninoasa, acolo unde salariaţii noştri au intervenit prompt la rezolvarea avariilor. Îi felicit pe colegii noştri care, la finalul activităţii din luna mai, au reuşit să-şi adjudece, pe merit, prin munca depusă, titlul de angajaţi ai lunii în cadrul echipei Apa Serv”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. (Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Stadionul Jiul din Petroşani îşi schimbă numele

Consiliul local al municipiului Petroşani a aprobat propunerea primarului Tiberiu Iacob- Ridzi de a atribui stadionului Jiul numele fostului fotbalist...

Deveanul Mihai Mărtinesc, dublu campion mondial la karate

Cea de a opta ediţia a întrecerilor Campionatului Mondial de karate WUKF s-a desfăşurat la Bratislava, în Slovacia la Ice...

Jocurile Europene Minsk 2019

Competiţia de la Minsk care reuneşte circa 4.000 de sportivi, tehnicieni, antrenori şi oficiali a continuat cu întrecerile programate duminică...

Închide