Angajaţii lunii iulie la Apa Serv Valea Jiului

18 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

    Gestionarea resursei umane reprezintă una din activităţile esenţiale ale operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului.
În contextul crizei de forţă de muncă şi al problemelor generate de managementul resurselor umane existente la nivel naţional, şi în structura de personal a Apa Serv Valea Jiului, fiecare angajat are un rol bine definit, iar activitatea fiecăruia dintre aceştia este la fel de importantă pentru bunul mers al companiei. În acest context, conducerea Apa Serv Valea Jiului apreciază că acţiunile de fidelizare a salariaţilor, desfăşurate în mod constant aici, au un rol important în sudarea colectivului şi în valorizarea la potenţial maxim a fiecărui angajat. Una dintre cele mai apreciate acţiuni de acest fel este ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”, un proiect derulat cu succes la nivelul companiei deja de aproape trei ani.
Directorul general al Apa Serv, Cristian Ionică, apreciază că, în activitatea de zi cu zi a operatorului de apă şi canalizare din Valea Jiului, fiecare angajat îşi regăseşte locul şi rolul pe care-l merită. Chiar şi aşa, între salariaţii ASVJ există permanent o competiţie, generată tocmai de succesul proiectului ”Angajatul lunii”. Monitorizarea activităţii personalului în luna precedentă şi analiza efectuată pe baza rapoartelor întocmite în acest sens relevă faptul că, pentru activitatea din luna iulie 2019, o activitate intensă care justifică acordarea titlului de ”Angajatul lunii” au avut-o următorii salariaţi ai Apa Serv Valea Jiului:
Ana Corici – inginer în cadrul Serviciului Resurse Umane Salarizare;
Mihail Csizmadia – conducător auto în cadrul Sectorului Utilaje Transport;
Anamaria Ulari – agent comercial în cadrul Centrului de Încasări Lupeni
”Este evident faptul că, din însăşi selectarea celor trei laureaţi ai titlului de angajat al lunii iulie la Apa Serv, se poate constata că, în activitatea noastră, munca desfăşurată de colegii noştri în domeniul managementului resurselor umane, al managementului resurselor tehnice şi al managementului resurselor financiare este la fel de importantă în activitatea de ansamblu a întregii companii. Vreau să-i felicit, în mod deosebit, pe colegii care au îndeplinit în luna precedentă criteriile pentru atribuirea acestui onorant titlu, care le aduce nu doar o diplomă şi un mic premiu, ci în primul rând respectul nostru şi al întregului colectiv al Apa Serv”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
În ceea ce priveşte competiţia pentru atribuirea titlului de ”Colectiv al lunii iulie”, acţiunea de promovare a activităţii echipei de la Sectorul de Utilaje şi Transport al Apa Serv Valea Jiului, derulată în luna precedentă cu scopul de mediatiza noile echipamente şi utilaje intrate în posesia companiei, odată cu achiziţiile prevăzute în noul proiect european aflat în derulare la compania regională de apă şi canalizare, precum şi eforturile de zi cu zi depuse de colectivul Sectorului Utilaje Transport în întreţinerea şi exploatarea eficientă a acestora, au constituit argumentul decisiv în atribuirea tilului de ”Colectiv al lunii iulie” la Apa Serv, întregii echipe a Sectorului Utilaje Transport, condus de Florin Ignat.
Astfel, ”Colectivul lunii iulie” la Apa Serv este alcătuit din: Florin Ignat – şef secţie, Deneş Cosmin Adrian, Ciurea Aurel Ionel, Ignat Ileana, Poroh Ionuţ, Dumitru Sorin Tiberiu, Sudiţoiu Elvis Ionel, Catrina Nicolae, Fortuna Ovidiu Nicolae, Mitroi Gheorghe, Neagu Sebastian Ion, Gălăţan Nicolae Petru, Czismadia Mihail, Toma Nicolae Victor, Pripici Constantin, Ciorogaru Dănuţ, Ciocârlie Ion – Gabriel, Marc Izvorel, Mureşan Vasile Sorin, Deneş Levente, Bogneriuc Dănuţ, Băran Grigore, Rusu Fănel, Chirvasă Vasile, Popescu Stelian, Dănilă Dorinel, Roşu Ioan, Tuşea Daniel.
„Aici vorbim despre un colectiv care merită cu prisosinţă aprecieri nu doar pentru modul în care întreţin şi exploatează aceste utilaje şi echipamente noi, de ultimă generaţie pe care am reuşit să le achiziţionăm cu bani europeni, ci şi pentru răbdarea, pasiunea şi interesul privind obţinerea competenţelor necesare pentru utilizarea acestor echipamente de ultimă generaţie care aduc serviciile noastre de intervenţii la cele mai moderne standarde existente la nivel european. Iar pentru aceste calităţi comune tuturor celor care deservesc acest sector de activitate, le mulţumim şi-i felicităm pentru felul în care înţeleg să-şi desfăşoare activitatea şi, bineînţeles, pentru premiul obţinut în cadrul competiţiei noastre interne de fidelizare a personalului angajat”, arată Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. (Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Zilele Municipiului Brad”, sărbătoare dedicată tuturor brădenilor

De la concurs de mâncat virşli, la fotbal, off-road, ciclism şi spectacole de muzică populară şi uşoară susţinute de interpreţi...

Doi juniori de la ACS Viitorul Şoimuş, în probe la Dinamo Bucureşti

Participarea echipei de fotbal a clubului ACS Viitorul Şoimuş la competiţia Juniors Cup Braşov U15 a dus la debutul unei...

Canotoarea Nadia Haidar, medaliată cu aur la Bascov

Vă informam în numerele trecute despre succesul sportivilor care au reprezentat LPS Cetate Deva la întrecerile din cadrul Campionatului Naţional...

Închide