Angajatii CNH, controlati la inima

18 mai 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Redactor: Dana Istudor04masurari1

Circa 100 de angajati din cadrul personalului TESA al Companiei Nationale a Huilei din Petrosani au beneficiat ieri de un control al tensiunii arteriale.

Actiunea face parte dintr-o campanie derulatã de Societatea Românã de Cardiologie si o societate farmaceuticã, societãti care au încheiat un proiect derulat în mai multe localitãti ale tãrii, cu ocazia Zilei Mondiale a Hipertensiunii (17 mai).
Angajatii din minerit au beneficiat ieri, la sediul CNH, de mãsurarea gratuitã a hipertensiunii arteriale, iar un medic le-a explicat riscurile prezentate de hipertensiunea arterialã. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Companiei Huilei, actiunea ar fi trebuit initial sã se desfãsoare la unitãtile miniere, unde ortacii sã beneficieze de control medical, însã nu s-a putut acest lucru, din cauzã cã procesul de productie ar fi fost perturbat, iar organizatorii campaniei nu aveau asigurate toate conditiile la gura minei. Totusi, minerii de la fiecare subunitate au în curtea minei un cabinet medical si beneficiazã regulat de controale medicale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minerii de la Dâlja, comemorati astazi

Redactor: Dana Istudor Astãzi se împlinesc 12 ani de la tragicul accident colectiv de muncã din data de 19 mai...

Ciocnire frontala între TIR-uri

Redactor: Sorina Popa Trei persoane au fost rãnite sâmbãtã, în urma ciocnirii a douã TIR-uri, pe DN 7, în localitatea...

Gura lumii – 9.05.2009

Redactor: Barfitorul de serviciu Vorbeste lumea cã un director la o institutie care se ocupã de banii statului, care mai...

Închide