Comunitate

Angajatii CNH, controlati la inima

Redactor: Dana Istudor04masurari1

Circa 100 de angajati din cadrul personalului TESA al Companiei Nationale a Huilei din Petrosani au beneficiat ieri de un control al tensiunii arteriale.

Actiunea face parte dintr-o campanie derulatã de Societatea Românã de Cardiologie si o societate farmaceuticã, societãti care au încheiat un proiect derulat în mai multe localitãti ale tãrii, cu ocazia Zilei Mondiale a Hipertensiunii (17 mai).
Angajatii din minerit au beneficiat ieri, la sediul CNH, de mãsurarea gratuitã a hipertensiunii arteriale, iar un medic le-a explicat riscurile prezentate de hipertensiunea arterialã. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Companiei Huilei, actiunea ar fi trebuit initial sã se desfãsoare la unitãtile miniere, unde ortacii sã beneficieze de control medical, însã nu s-a putut acest lucru, din cauzã cã procesul de productie ar fi fost perturbat, iar organizatorii campaniei nu aveau asigurate toate conditiile la gura minei. Totusi, minerii de la fiecare subunitate au în curtea minei un cabinet medical si beneficiazã regulat de controale medicale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.