Andreea Ciobanu rămâne consilier local la Deva

22 februarie 2018 | 8 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Războiul din PSRo Hunedoara, mai exact între consilierul local Andreea Ciobanu (foto) şi liderul judeţean al partidului, Răzvan Mareş, este pe punctul de a fi lămurit de tribunal.
Nu îl interesează ce fac organizaţiile locale
Reamintim că luna trecută, Biroul Executiv Judeţean al PSRO a decis ca Andreea Ciobanu să fie exclusă din partid. „Aşteptăm răspunsul de la Biroul Naţional al partidului, după ce am informat despre această excludere, iar apoi hotărârea va fi definitivă“, a spus liderul PSRo Răzvan Mareş, după excluderea Andreei Ciobanu din partid. Dar Andreea Ciobanu s-a adresat şi ea Biroului Naţional al PSRo, contestând excluderea.
Pentru a lămuri lucrurile, l-am contactat telefonic pe Florentin Gust, preşedintele PSRo, care ne-a declarat că „Biroul Naţional al partidului nu s-a mai întrunit, ca atare nu mai funcţionează. Iar pe mine nu mă interesează ce hotărăsc organizaţiile locale, avem mulţi consilieri locali în toată ţara”.
Precizăm că în decembrie 2017, Congresul partidului a decis dizolvarea PSRo. Tribunalul Bucureşti va hotărî, luni, 26 februarie 2018, dizolvarea partidului, la cererea conducerii acestuia.
Prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely, a declarat că nu a primit până acum nici un document privind excluderea consilierului local Andreea Ciobanu din PSRo. Ca atare, dacă luni Tribunalul Bucureşti, ia act de hotărârea Congresului PSRo şi decide dizolvarea partidului, Andreea Ciobanu şi ceilalţi aleşi locali PSRo de la Deva vor rămâne consilieri independenţi şi nu vor mai putea fi schimbaţi până la încheierea mandatului.

Loading...

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Curiosu’ spune:

  V-ati intrebat vreodata de ce nu se face un control si la Aqualand? Poate domnisoara “rea de musca”, mai nou sfatuitoare a primarului Devei, poate sa ne spuna. Amantii stiu de ce…

 2. Jana M spune:

  Ce curios mai ești tu măi, doar ca ,comentariul nu face obiectul articolului. Ești un frustrat si tu ca multi alții. La muncă nu la întins mâna. Mâna care nu spune o poveste nu primește pomană.

 3. Curioșii mor repede! spune:

  SC Aqualand Deva SRL este o societate și funcționează în regim de societate, persoana juridică. Nu este in subordinea și autoritatea Primarului, prin urmare Corpul de Control al Primarului nu are dpdv legal autoritate sa desfășoare controale la societatea Aqualand. Ministerul de Finante și Curtea de Conturi sunt autoritățile care pot face controale dpdv legal la aceasta societate.
  Costeluș și Gașca de Invidioși, curioși și frustrați, mergeți la muncă! Ați căpușat destul administrația din Deva! E gata cu pomenile lui Mircia!

 4. Cucuvea spune:

  @Curiosii
  Partial gresit ce spui tu.
  Chiar daca este societate comerciala, administratia locala detine peste 50% din capitatul social, astfel incat se subordoneaza primariei.
  Altfel cum ar fi putut primarul sa schimbe directorul Aqualand, CL sa stabileasca tarifele, primaria ROF…etc.

 5. Jana M spune:

  Ăia de faceți copy paste la comenturi aveți habar de legi?

 6. Jana M spune:

  Cucuvea Aqualand este subordonat CL ,iar numirea administratorului s-a făcut in ședință de CL.

 7. Cucuvea spune:

  Corect! Mea culpa.
  M-am exprimat gresit ca primarul a schimbat directorul Aqualand.
  CL este autoritatea deliberativa.

 8. Jana M spune:

  @Curios care te vrei curios,poate tu si Costeluș vreți să nu vă mai faceți că munciți. Ne-am cam saturat de tăietori de frunze,scuze lemne.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă Stone Conect SRL

Procesul lui Resmeriţă, suspendat din nou

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dispus suspendarea judecării dosarului în care fostul edil şef al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă (foto), este...

Descinderi la evazionişti într-un dosar cu prejudiciu de 2 milioane de euro

Poliţiştii din Arad, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat peste 100 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în 16...

Închide