Primarul Devei, Florin Oancea, are în plan proiecte de 35 milioane euro

22 februarie 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

 

Sorina Popa

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), a decis să prezinte cetăţenilor proiectele care vor fi realizate cu fonduri europene în reşedinţa de judeţ. Asta, pentru că edilul şef consideră că investiţiile respective sunt extrem de importante.
„Proiectele aflate în faza de precontractare sunt Creşterea eficienţei energetice la Colegiul Naţional «Decebal», şi la blocurile 79, de pe strada Bejan şi P5, de pe strada Titu Maiorescu. De asemenea, în evaluare se află alte cinci proiecte de creştere a eficienţei energetice la blocurile B, pe pe Bulevardul Decebal, 13 A, de pe str. Mihai Eminescu, M1 şi M2, de pe Aleea Crizantemelor, şi 60, de pe Aleea Streiului. Mai sunt două proiecte de reabilitare şi echipare a infrastructurii la şcoala generală din cadrul Colegiului Naţional «Regina Maria» şi un proiect de prevenire a corupţiei în administraţia locală din Deva. A treia componentă sunt proiectele pe care le avem în pregătire pe Axa 4. În 2018, există posibilitatea realizării unor contracte mari, în valoare de 35 de milioane de euro, astfel ca din 2019 să se şi semneze contractele pe fonduri europene”, a afirmat primarul municipiului Deva.
Florin Oancea a spus că îşi asumă responsabilitatea pentru aceste proiecte şi va urmări personal stadiul fiecăruia. O veste bună este că se va continua cu investiţia la Incinta 1 a Cetăţii Deva, fiind în pregătire documentaţia pentru finanţare. Primarul Devei doreşte o reamenajare a zonei Cetăţii, pentru a atrage mai mulţi turişti aici.
„În 2017 nu s-a atras nici un euro din fonduri europene. Ce a fost, a fost. Ce vom putea face veţi vedea în perioada următoare. Din poziţia de primar, vreau ca toate cele 35 milioane de euro să fie atrase, astfel încât să degrevăm bugetul local de astfel de investiţii”, a declarat primarul Florin Oancea în conferinţa de presă.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alina spune:

  Asta de investitii izoleaza 5 blocuri si o scoala….

 2. Deva spune:

  Primare, toate blocurile din Deva trebuie izolste si anvelopate.5 blocuri pe an e extrem de putin.In ritmul asta trebuie 80 de ani sa cuprinzi izolarea tuturor blocurilor din oras.

 3. Frace Praduitoru' spune:

  Cu Laura Sarbu & rudele ei , cu Horia Jarnea zis Pacanele , cu Davidescu si cu Felea , nu o sa faci nicio investitie , Florine ! Jur ! Sa nu zici ca nu ti-am spus …
  Scapa-te de aia ca te mananca de viu !

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Andreea Ciobanu rămâne consilier local la Deva

Războiul din PSRo Hunedoara, mai exact între consilierul local Andreea Ciobanu (foto) şi liderul judeţean al partidului, Răzvan Mareş, este...

Comunicat de presă Stone Conect SRL

Procesul lui Resmeriţă, suspendat din nou

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dispus suspendarea judecării dosarului în care fostul edil şef al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă (foto), este...

Închide