Anchetă finalizată la Spitalul Deva

Carmen Cosman

Comisia de anchetă a Ministerului Sănătăţii a finalizat ancheta la Spitalul Judeţean Deva, iar concluziile controlului sunt aşteptate zilele următoare.

În câteva zile, vom afla rezultatul controlului de la Spitalul Judeţean Deva, acolo unde reprezentanţii Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii, împreună cu doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara, au făcut o anchetă. Verificarea a fost cerută de senatorul PSD Cosmin Nicula, care l-a acuzat pe managerul instituţiei, Silviu Didilescu, de management defectuos, mod conflictual şi abuziv de lucru, limbaj la limita trivialului şi de colaborare defectuoasă cu alte instituţii. Comisia de anchetă a finalizat controlul la faţa locului dar, conform uzanţelor, datele strânse sunt analizate, iar apoi, se întocmeşte raportul de control. Conform surselor noastre, membrii echipei de control ar fi descoperit o serie de nereguli în activitatea lui Didilescu şi, ca atare, ar urma să fie luate măsuri în consecinţă.
Dacă Silviu Didilescu va fi schimbat din funcţie, locul lui ar fi luat tot de un liberal, pentru că postul le aparţine, conform algoritmului.

One thought on “Anchetă finalizată la Spitalul Deva

  • 8 noiembrie 2011 la 18:33
    Legătură permanentă

    e cazul sa se faca dreptate.Angajatii Spitalului judetean au ajuns sa traiasca terorizati datorita comportamentului acestuia-nu merita sa i se mai pronunte numele.Drumul n are decat sa i fie deschis de acolo de unde a venit :la Bucuresti

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.