Anamaria Ocolişan, accidentată la antrenamentele de la Glasgow

Delegaţia de gimnaste senioare a României antrenate de Nicolae Forminte, Liliana Cosma, Adela Popa, Florin Cotuţiu, Marius Vintilă, a ajuns la Glasgow pentru a participa la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de gimnastică.

Cu mai puţin de 48 de ore înaintea concursului, România a pierdut-o însă pe Anamaria Ocolişan (foto), componentă importantă a echipei de senioare, legitimate la CNS Cetate Deva! ”Aseară, în timpul antrenamentului oficial pe podium, gimnasta Anamaria Ocolişan a suferit o accidentare la gleznă, la aterizarea saltului tsukahara, una dintre diagonalele integralului de la sol. În urma primelor investigaţii medicale, la care a fost supusă noaptea trecută, nu a reieşit vreo fractură, însă recomandarea medicilor a fost să nu continue concursul şi să facă repaus plus tratament local. Îi dorim multă sănătate Anei! Suntem alături de ea!”, a informat Federaţia Română de Gimnastică.
Anamaria Ocolişan s-a accidentat în mod similar la Campionatele Mondiale de gimnastică din 2015, tot la Glasgow, echipa României de atunci ratând calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Acum, în aceste condiţii, România va participa la concursul senioarelor programat joi, 2 august, începând cu ora 21:00, doar cu patru sportive, Denisa Golgotă, Laura Iacob, Nica Ivănuş şi Carmen Ghiciuc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.