Politica si administratie

Anamaria Gavrilă, liderul POT: „Eu voi rămâne la Deva, nu plec niciunde”

Anamaria Gavrilă (foto), deputată și președinta Partidului Oamenilor Tineri le promite locuitorilor din Deva că în urma succesului electoral de la aceste alegeri va rămâne alături de ei.

Două mandate de consilier
„Mulțumesc ție, celui care te uiți acum și mi-ai acordat votul. Votul tău înseamnă foarte mult. Votul tău este un semnal că mai sunt cel puțin 3.525 de oameni în Deva și dacă este să o extrapolăm la nivel național – cel pu­țin 7 la sută din toți ale­gătorii din România, care apreciază de­cen­ța, com­pe­­ten­ța și ex­periența can­­­di­da­ților, și au în­cre­de­re să vo­teze. Așadar, pu­tem duce POT în Parla­men­tul României. Trebuie doar să facem e­chipe în fiecare localitate din România.
POT a câștigat două mandate de consilieri locali la Deva. Eu voi rămâne la Deva, nu plec niciunde. Aici m-am născut și împreună vom face echipă pentru Deva. Conversațiile pe care noi le-am avut pe teren ne-au ajutat să înțelegem dorințele oamenilor și le vom duce în consiliul local din Noiembrie”.
POT a câștigat două mandate de consilieri locali la Deva, iar Anamaria Gavrilă a ieșit pe locul 3 la alegerile pentru primărie, după candidații celor două cele mai mari partide din România – PSD și PNL.
Așadar, 3.525 de Deveni au votat pentru Anamaria Gavrilă la pri­măria din Deva, adică 15 la sută și 2.383 au votat și pentru Con­si­liul Local, ceea ce în­seamnă un scor de peste 10 la sută. „3525 de oameni au votat pentru o altă viziune pentru Deva, focusată pe încu­ra­ja­rea afa­ce­rilor lo­cale, a­tra­­ge­rea in­ves­ti­­to­rilor și crea­rea de lo­curi de muncă” a men­ționat Anamaria Gavrilă, pre­șe­dinta POT. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura