Amicale pe zăpadă

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara şi CFR Simeria continuă, azi, seria meciurilor amicale de verificare. Echipa pregătită de Aurel Şunda va juca, acasă, de la ora 12.00, cu Unirea Alba Iulia, iar formaţia feroviară se va deplasa la Caransebeş, pentru un test cu colega de serie Autocatania.

Caută soluţii de viitor
Unirea Alba Iulia este singura adversară din eşalonul secund cu care dau piept hunedorenii în jocurile de pregătire din această iarnă. Prin urmare, principalul obiectiv al antrenorului Aurel Şunda va fi testarea potenţialului jucătorilor aflaţi în probe şi a nivelului de pregătire al vechilor componenţi ai lotului, pentru a identifica soluţii optime în vederea închegării unei echipe competitive. Ultimii jucători veniţi în probe la FC Hunedoara sunt Matheus Carvalho, Bogdan Steop şi Ionuţ Radu. Carvalho este un fundaş brazilian, de  21 de ani, care a jucat ultima dată la Ceahlăul Piatra Neamţ, fiind cotat la 75.000 de euro de site-ul TransferMarkt. Bogdan Steop este fiul antrenorului secund de la FC Hunedoara, are 23 de ani şi a evoluat ultima dată la ACS Recaş. Ionuţ Radu, 21 de ani, este hunedorean şi a fost în probe la Primavera Verona, ultima dată jucând tot pentru Ceahlăul Piatra Neamţ. Partida cu Unirea, echipă cu care antrenorul Aurel Şunda a reuşit promovarea în Liga I, va avea loc pe terenul doi al complexului „Michael Klein”, de la ora 12.00.

Care pe care
CFR Simeria (locul trei în C5) va juca, azi, în deplasare, cu colega de serie Autocatania Caransebeş (locul şase). Meciul se anunţă a fi unul de care pe care, întrucât întotdeauna, întâlnirile dintre cele două combatante au fost aprig disputate. Feroviarii vor mai juca, vineri, tot în deplasare, cu Naţional Sebiş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.