Amenzi, sex, dosare penale şi… cupru şi pantofi

11 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Livia Botici

Pe parcursul a două zile, poliţiştii, jandarmii şi angajaţii Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat controale pe raza municipiului Deva, pentru a-i identifica pe cei care nu respectă legea. Printre persoanele depistate de oamenii legii s-a numărat o prostituată, ce a fost prinsă în timpul acţiunii, dar şi un bărbat care şi-a îndesat în pantofi cinci kilograme de cupru.

50 de lei pentru o partidă de sex
Vineri seara, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe un tânăr de 25 de ani, din Hunedoara, ce încerca să iasă pe poarta firmei la care era angajat, cu pantofii umpluţi cu cinci kilograme de cupru. Potrivit oamenilor legii, nu este pentru prima dată când bărbatul a furat de la locul de muncă, existând indicii că, de mai multe ori, hunedoreanul a vândut la fier vechi metale sustrase de la serviciu. Pentru faptele sale, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat în formă continuată. La puţin timp după acest incident, a fost depistată o tânără de 33 de ani, din Simeria, în timp ce întreţinea raporturi sexuale, cu un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara, într-un autoturism parcat pe DN7, la Sântuhalm. Pentru partida de sex, femeia a primit 50 de lei de la partenerul de amor, dar şi un dosar penal pentru prostituţie, din partea poliţiştilor.

Zeci de sancţiuni
Scopul acţiunii oamenilor legii a fost de a preveni şi combate faptele cu violenţă în plină stradă, a furturilor, dar şi pentru a-i prinde pe cei care comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În cele două zile, poliţiştii au efectuat controale în mai multe baruri şi puncte de alimentaţie publică. În urma raziei 15 persoane au fost amprentate şi fotografiate, pentru a fi introduse în baza de date a poliţiei. „De data asta, poliţiştii au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.960 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier şi a normelor de convieţuire socială“, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Minerul Lupeni, la prima absenţă

Echipa de fotbal Minerul Lupeni a lipsit de la partida cu FC Bihor, programată la Oradea, în etapa a VII-a...

Rătăciţi pe munte, în căutare de ciuperci

Doi timişoreni, soţ şi soţie, s-au rătăcit sâmbătă în munţii Vâlcan, în zona Defileului Jiului – Gambrinus, în timp ce...

Cetate Deva a intrat la apă

Handbalistele echipei devene au rămas de căruţă şi la al treilea meci susţinut pe teren propriu în actuala ediţie de...

Închide