Actualitate

Amenzi mari pentru zăpada necurăţată

02 zapada_pe_trotuarPatrulele Poliţiei locale Deva au verificat, începând cu după-amiaza zilei de 4 ianuarie până ieri, modul în care au fost curăţate de zăpadă aleile pietonale, spaţiile dintre blocuri, zonele din faţa instituţiilor publice şi a spaţiilor comerciale.
Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Teodor Bălan, nu au fost cazuri în care să se impună aplicarea de sancţiuni. Asta, pentru că toată lumea s-a conformat şi a înlăturat stratul de zăpadă, astfel încât în zona spaţiilor pe care le utilizeză să se poată circula în condiţii normale.
„Se poate spune că devenii au avut cea mai bună reacţie din ultimii trei ani, curăţând stratul de zăpadă acolo unde a fost nevoie. În plus, reprezentanţii Poliţiei locale Deva au contactat telefonic majoritatea asociaţiilor de proprietari din municipiu pentru a li se aduce la cunoştinţă că este de datoria lor să cureţe zăpada de pe spaţiile care le aparţin, cum ar fi intrările în bloc, parcările concesionate de la primărie etc. Sancţiunile aplicate celor care nu respectă aceste reguli sunt prevăzute în HCL 133/2013, modificată prin HCL 373/2015, fiind vorba de amenzi cuprinse între 100 şi 500 de lei”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale Deva. Trebuie menţionat că prevederile aceloraşi hotărâri ale Consiliului local Deva sunt valabile şi pe timp de vară, doar că atunci se referă la asigurarea curăţeniei în spaţiile menţionate mai sus. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura