Actualitate

Amenințată cu pușca de vânătoare

O femeie a cerut judecătorilor deveni să intervină de urgență în emiterea unui ordin prin care fostul ei concubin să nu se mai poată apropia de ea și copil. Individul a amenințat-o cu o pușcă de vânătoare, a călcat-o cu mașina și a bătut-o repetat.

Dosar penal
Reclamanta le-a spus judecătorilor că bărbatul are o puşcă de vânătoare cu care o tot amenință, că a lovit-o pe trecerea de pietoni în fața mai multor persoane, că se filmează cu un cuțit și îi spune că o omoară pe ea și pe familia sa. În aceste condiții, de aproximativ 10 ani, părțile nu mai locuiesc împreună, dar au păstrat o anumita legătură. Femeia îi trimite bani, în caz contrar bărbatul o amenința că o omoară. În urma cu 2 ani, agresorul a lovit-o cu pumnii și picioarele peste corp şi i-a pus cuțitul la gât. Astfel, femeia a decis să nu mai țină legătura cu el. Ultimul scandal a fost la finele lunii trecute, când femeia era la priveghiul bunicii sale la o capelă din Deva. Omul a venit la priveghi și le-a spus tuturor că îi va omorî.
Pe numele individului a fost întocmit dosar penal pentru amenințare. Par­chetul de pe lângă Judecătoria Deva a arătat că hunedoreanul a săvârșit numeroase infracțiuni și are 14 dosare penale. În aceste condiții, Judecătoria Deva i-a interzis recidivistului să se mai apropie de fosta sa concubină și fiica ei timp de 6 luni. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura