Amendat de jandarmii montani

15 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat descoperit în urma verificărilor desfăşurate de un echipaj de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parâng, care transporta material lemnos cu un autocamion pe un drum forestier din localitatea Petrila, a fost sancţionat pentru că avea mai mult lemn decât era înscris în acte.

Jandarmii au stabilit că avea o cantitate de lemn din specia molid care nu corespundea cu datele înscrise în avizul de însoţire, astfel că au confiscat materialul lemnos şi l-au predat Ocolului Silvic Petrila.
Jandarmii montani au mai prins, şi pe raza localităţii Petroşani, un bărbat care transporta material lemnos cu un autocamion. ”Deoarece existau inadvertenţe între datele înscrise în avizul de însoţire, camionul a fost condus de către echipajul de jandarmi până în localitatea Muşeteşti, judeţul Gorj, unde în urma inventarierii s-a constatat o cantitate de nouă metri cubi transportată în plus faţă de datele înscrise în aviz”, a precizat IJJ Hunedoara. Şi în acest caz s-a dispus confiscarea materialului lemnos şi amendarea transportatorului. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident grav de muncă la Mina Uricani

Doi muncitori au fost striviţi de clădirea puţului cu skip, construcţie care s-a prăbuşit peste ei şi pe un camion...

Lucrări de întreţinere pe trei drumuri judeţene

După semnarea acordurilor cadru pentru lucrările de întreţinere pe timp de vară pe reţeaua de drumuri şi poduri aflate în...

Situaţia infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în data de 15 aprilie 2020

În judeţul Hunedoara, de la începutul monitorizării, până miercuri, 15 aprilie, au fost confirmate 320 de cazuri pozitive la noul...

Închide