Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident rutier

20 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

O autoutilitară ce aparţine Serviciului Mobil de Urgenţă, Resuscitare şi Descarcerare Vulcan a fost serios avariată ieri, în jurul prânzului, pe când era într-o misiune.

Accidentul a avut loc în localitatea Uricani, unde echipajul format din doi paramedici a fost solicitat prin Serviciul de Urgenţă 112, să preia un caz din localitate. Însă maşina SMURD n-a mai ajuns la bolnav, deoarece s-a tamponat cu o autoutilitară şi s-a răsturnat într-un şanţ. Din fericire, echipajul ambulanţei SMURD nu a fost rănit, însă unul dintre pasagerii celuilalt autoturism a avut nevoie de intervenţia medicilor. „Avem o victimă, o femeie care se afla în autoutilitara implicată în accidentul rutier. Din datele pe care le avem până în acest moment, starea ei de sănătate nu este gravă. Se face cercetarea la faţa locului şi apoi, putem trage o concluzie asupra vinovatului”, a declarat ieri, şeful Poliţiei Uricani, Dănuţ Mocanu. Ambulanţa SMURD avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, însă, chiar şi aşa, şoferul ei trebuie să respecte regulile circulaţiei rutiere. În ciuda faptului că s-a şi răsturnat în urma impactului, ambulanţa nu este foarte tare avariată. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Minoră, hoaţă din buzunare

Un pensionar din Orăştie a rămas fără banii de cumpărături din neatenţie. Dumitru U., în vârstă de 78 de ani,...

40 de milioane de euro pentru retelele de apã din Valea Jiului

Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Mediului a primit, ieri, acordul de finanţare pentru proiectul care vizează modernizarea reţelelor de...

Trăiască lupta pentru pace!

Chestia asta cu reforma perpetuă, promovată de un Traian Băsescu ce o anunţă cu voce apocaliptică şi cu toată morga...

Închide