Ambulanţă implicată într-un accident

14 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

O ambulanţă a serviciului de prim-ajutor care deserveşte estul Văii Jiului, respectiv localitatea Petrila, a fost uşor avariată în urma unui accident rutier.

Autospeciala de intervenţie îşi va putea continua activitatea de salvare până când se va găsi o soluţie astfel încât să poată intra în reparaţii. Accidentul a avut loc pe principala arteră de circulaţie din Petrila, iar autospeciala SMURD se îndrepta către o solicitare, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, iar la intersecţia cu Strada Minei, un şofer care voia să vireze la dreapta a acroşat ambulanţa. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, însă şoferul vinovat a rămas fără permis pe o perioadă de 60 de zile şi va trebui să suporte costurile cu reparaţia autospecialei de prim-ajutor.
Locuitorii Petrilei nu vor fi afectaţi pe perioada în care maşina va fi la reparat. Potrivit primarului localităţii Petrila, Vasile Jurca, urgenţele vor fi preluate de echipajele din Petroşani, atât ale SMURD, cât şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. ”Noi avem şi un centru de permanenţă cu medici de familie, unde sunt asigurate tot un fel de urgenţe. Deci, nu cred că vor fi probleme”, a precizat edilul.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Bonnie şi Clyde ai Estului“, condamnaţi fără să-şi recunoască faptele

Cuplul criminal Varga Şandor şi Turi Emeşe (foto) a fost condamnat la finele anului trecut, pentru tentativă de omor deosebit...

Prinşi cu lemn furat din pădure

Doi hunedoreni sunt cercetaţi penal pentru tăiere ilegală de arbori, iar un al treilea a fost amendat, după ce au...

Amendaţi pentru igienă

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare Hunedoara au dat amenzi de peste 18.000 de lei pe parcursul lunii decembrie, pentru abateri care puteau...

Închide