Am demarat lucrările de modernizare a străzii Vâlcele din satul Cristur

17 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Astăzi a fost predat amplasamentul constructorului pentru realizarea investiţiei ,,Modernizare strada Vâlcele, sat Cristur, municipiul Deva”.
Strada Vâlcele va fi modernizată pe o lungime de 309 metri şi va avea o structură rutieră cu mixtură asfaltică.
Se va construi rigolă carosabilă din beton pentru evacuarea apelor pluviale, zid de sprijin de rambleu din beton şi parapet metalic pentru siguranţa circulaţiei.
Strada este proiectată cu două benzi de circulaţie pe o lungime de circa 185 de metri.
Vor fi amenajate şi trotuare pe partea dreaptă a drumului, din asfalt, cu bordură, cu o lăţime de aproximativ 1,5 metri, iar la final vor fi trasate marcajele rutiere şi vor fi montate indicatoarele de circulaţie necesare.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 8 luni. Valoarea investiţiei este de 552.865,04 lei fără TVA (fază proiectare şi fază execuţie).
Perioada de garanţie a lucrărilor executate şi finalizate la strada Vâlcele va fi de 36 de luni.
Această investiţie va avea un impact pozitiv, va îm­bu­nă­tăţi calitatea vieţii locuitorilor din satul Cristur, iar accesul în zonă se va desfăşura în condiţii maxime de siguranţă şi confort.

Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ambulanţă avariată de o şoferiţă neatentă

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Brănişca, iar poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea evenimentului este o şoferiţă...

Biroul de permise auto din Petroşani va fi operaţionalizat

Serviciile publice judeţene pentru permise de con­ducere şi înmatriculare a vehiculelor vor organiza 26 de sedii secundare şi în alte...

La Şoimuş, şcoli şi grădiniţe moderne şi bine dotate

Magdalena Şerban Preşcolarii şi şcolarii din Şoimuş au noroc cu o conducere locală ce materializează o serie de investiţii pentru...

Închide