Actualitate

Ambulanţă avariată de o şoferiţă neatentă

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Brănişca, iar poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea evenimentului este o şoferiţă de 54 de ani, din comuna Brănişca.
„În timp ce conducea un autoturism pe DJ706A, din direcţia Deva spre Ilia, pe raza comunei, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului special – Ambulanţă, care avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 31 de ani. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat şi avarierea unui autoturism parcat în afara părţii carosabile”, precizează IPJ Hunedoara. Femeia este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă. Pentru că autospeciala nu şi-a mai putut continua cursa, la solicitare a fost trimis un alt echipaj medical.
Femeia care a provocat accidentul a suferit un traumatism cranian şi o contuzie de bazin. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, echipajul se îndrepta către o solicitare de cod roşu, respectiv la o persoană inconştientă, şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.