Alte tablete electronice pentru elevi

Prefectul judeţului, Călin Marian a fost prezent, ieri, la Inspectoratul Şcolar Ju­deţean, unde au fost distribuite tablete electronice primelor şcoli. Prefectul a vrut să se asigure că preluarea acestora este efec­tuată conform programărilor trans­mise unităţilor de învăţământ de către con­ducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean.
Acestea reprezintă un lot suplimentar faţă de tabletele care au sosit la sfârşitul anu­lui trecut de la Guvernul României. Astfel, în aceste zile, cele 2.413 tablete elec­tronice şi cartelele SIM aferente sunt distribuite pentru elevii din 75 unităţi de învăţământ primar şi gimnazial din judeţul Hunedoara.
Achiziţia I.S.J. Hunedoara a putut fi efec­tuată datorită prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 756/2020, iar elevii hunedoreni vor intra în scurt timp în posesia apara­telor. Inspectorul general, prof. Ilie Pârvan, care a coordonat achiziţia tabletelor, sus­ţine că serviciile de Internet, necesare acti­vităţilor online, vor fi asigurate de statul român timp de 2 ani. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare