Alte tablete electronice pentru elevi

5 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Prefectul judeţului, Călin Marian a fost prezent, ieri, la Inspectoratul Şcolar Ju­deţean, unde au fost distribuite tablete electronice primelor şcoli. Prefectul a vrut să se asigure că preluarea acestora este efec­tuată conform programărilor trans­mise unităţilor de învăţământ de către con­ducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean.
Acestea reprezintă un lot suplimentar faţă de tabletele care au sosit la sfârşitul anu­lui trecut de la Guvernul României. Astfel, în aceste zile, cele 2.413 tablete elec­tronice şi cartelele SIM aferente sunt distribuite pentru elevii din 75 unităţi de învăţământ primar şi gimnazial din judeţul Hunedoara.
Achiziţia I.S.J. Hunedoara a putut fi efec­tuată datorită prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 756/2020, iar elevii hunedoreni vor intra în scurt timp în posesia apara­telor. Inspectorul general, prof. Ilie Pârvan, care a coordonat achiziţia tabletelor, sus­ţine că serviciile de Internet, necesare acti­vităţilor online, vor fi asigurate de statul român timp de 2 ani. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Instalaţia de oxigen de la Sanatoriul din Geoagiu este funcţională!

Adriana Năstase Anul 2021 începe cu o veste bună pentru pacienţii Sanatoriului de Pneumoftiziologie din Geoagiu, unitate sanitară aflată în...

Cine se poate vaccina împotriva Covid în etapa a II-a

Sorina Popa Judeţul nostru este printre cele în care vaccinarea personalului medical a început de anul trecut. În multe alte...

Satul Topliţa, în carantină de ieri până în 19 ianuarie

De ieri, aşa cum am anunţat deja, satul Topliţa, din comuna cu acelaşi nume, a intrat în carantină din cauza...

Închide