Alina Gorghiu şi-a trimis oamenii la Deva să tranşeze situaţia conducerii judeţene

05 Bogdan Timpau 5965Sorina Popa

Liberalii hunedoreni se întrunesc astăzi de mai multe ori. Întâi, primarii PNL din judeţ se întâlnesc să vadă ce fac cu conducerea judeţeană. Apoi, deputatul Bogdan Ţîmpău (foto) a convocat Biroul Permanent Judeţean al PNL, după ce mai mulţi edili i-au cerut schimbarea din fruntea organizaţiei.
Alina Gorghiu şi-a trimis doi oameni în zonă, pe Dan Motreanu şi pe Mihai Voicu. Aceştia trebuie să analizeze situaţia din sânul organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, astfel încât, la centru, să se ia decizia bună, nu să se cadă din lac în puţ. Contactat, Lucian Heiuş, cel care se pare că va prelua funcţia de preşedinte interimar la PNL Hunedoara, vine şi el în judeţ, fiind weekend. Întrebat dacă va candida pentru Parlament, la alegerile generale de anul acesta, el a declarat: „Este clar, dacă liberalii hunedoreni mă vor preşedinte interimar, vin să preiau organizaţia. Asta presupune să renunţ la postul de director general al Direcţiei Regionale a Finanţelor Timişoara. Şi, e normal ca atunci să fiu primul pe lista pentru Parlament”. Vom vedea, aşadar, azi, ce soluţii vor găsi liberalii şi dacă vor schimba ceva sau doar se agită degeaba. Oricum, luni, Biroul Permanent Naţional va hotărî soarta conducerii judeţene a liberalilor.

8 comentarii la „Alina Gorghiu şi-a trimis oamenii la Deva să tranşeze situaţia conducerii judeţene

 • 22 iulie 2016 la 9:54
  Permalink

  Cred că cea mai bună soluție ar fi ca interimari: Tibi Iacob, președinte; Lucian Heiuș, președinte executiv; Bogdan Radu Țîmpău, secretar general. Mulți ar spune de ce Tibi Iacob, deoarece soția lui e condamnată dar el, în ciuda a toate, a demonstrat că este un bun primar, are calități de conducător. Zic eu, această echipă ar potoli pentru moment toate tendințele din PNL Hunedoara și, mai ales, din…ALDE.

 • 22 iulie 2016 la 11:31
  Permalink

  Daaa, asta lipseste liberalior sa se duca in cap de tot la toamna: portocaliul basist Ritzi ! Buna treaba !

 • 22 iulie 2016 la 12:50
  Permalink

  Nu e de loc băsist. Lucian Heiuș provine și el din PD-L.

 • 22 iulie 2016 la 13:04
  Permalink

  Dacă era băsist se ducea la PMP. Nu a candidat de la ei, nici de la UNPR care au fuzionat cu băsiștii. A candidat de la PNL și azi este, politic, cel mai titrat penelist.

 • 22 iulie 2016 la 14:01
  Permalink

  Heius a fost intotdeauna un liberal, a fost membru PNL, pentru o scurta perioada a fost si in PD-l.

  Din cauza portocaliilor basisti decolorati a ajuns PNL-ul in caca. Probabil il vedeti si pe Gligor Dorin, tot liberal, nu ? Alt basist notoriu.

 • 22 iulie 2016 la 14:50
  Permalink

  Da, Lucian Heiuș a fost întâi în PD-L apoi s-a dus la PNL. Afirmația cu băsiștii e relativă. Cei cu adevărat băsiști s-au dus la PMP. Gligor nu-i băsist, dar el nu a câștigat nici o alegere la care a participat. Și eu cred că un tandem Iacob-Heiuș ar trebui pus la treabă. E doar o părere căci decizia e a liberalilor. Să facă ce vor că la final tot ei lipesc cioburile de la oalele sparte. Dacă mai pot.

 • 22 iulie 2016 la 14:59
  Permalink

  Mai fratilor nu va amagiti
  Blaga a acaparat PNL ul
  PNL ul nu vreti sa credeti ca NU MAI EXISTA
  Cacialmaua Basista e in constructie
  Foarte curand veti vedea de cate ori s-a intalnit Blaga cu Base in ultimii 2 ani
  In rest, pe partea cealalta, ….. Ponta = Erdogan = DIKTATURA
  Politica la noi = ZEROOOOOOOOOOOO

 • 25 iulie 2016 la 10:18
  Permalink

  Cum adica PNL-ul a ajuns in caca din cauza PDL ? in tot ardealul au castigat primarii fosti PDL Hava la Alba, Falca la Arad , Boc la Cluj, Florea la TG Mures , Brasov etc. La Hunedoara managementul politic a fost de caca , asa ca nu mai dati vina pe fostii PDL-isti si nu ii mai catalogati ca si basisti, oricum Basescu a spus adio PDL :). La locale se voteaza omul nu politicul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cristi Bobar: „Am simţit că la Deva se doreşte performanţă!”

Noul preşedinte al echipei de fotbal CNS Cetate Deva, Cristian Bobar (foto), a fost prezentat ieri oficial, în cadrul unei...

Asistenta care şi-a ucis copilul a fost pusă în libertate

Două rapoarte medico-legale se bat cap în cap cu privire la discernământul tinerei de 30 de ani care şi-a ucis

Handbalul devean va fi sprijinit de autorităţile locale

Echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva va fi sprijinită în viitorul sezon de autorităţile locale. Anunţul a fost făcut...

Închide