Cristi Bobar: „Am simţit că la Deva se doreşte performanţă!”

1. Cristi Bobar 21 iulie - pagina 4Ovidiu Mănăstire

Noul preşedinte al echipei de fotbal CNS Cetate Deva, Cristian Bobar (foto), a fost prezentat ieri oficial, în cadrul unei conferinţe de presă. Având în spate o experienţă destul de bogată ca şi conducător de fotbal, Bobar are planuri mari cu gruparea alb-albastră, în cadrul căreia vrea să implementeze noţiunea de profesionism.

„Vreau să reorganizăm clubul!”
Pornită ca o glumă, acum câţiva ani, aducerea lui Cristi Bobar la Deva a devenit realitate. Noul preşedinte al echipei de fotbal devene a dezvăluit că discuţiile cu actualii edili ai municipiului reşedinţă de judeţ, privind o colaborare, s-au făcut încă de pe vremea când oficialul de 33 de ani activa în cadrul clubului Dinamo. „Mă ştiu cu domnul primar şi cu domnul viceprimar de mult timp. Pe vremea când lucram la Dinamo am discutat, ca o glumă, că vom lucra împreună. Iată că o glumă a devenit realitate şi vreau să facem performanţă. Nu mă sperie faptul că voi lucra la Liga a III-a, din contră, vreau să fiu profesionist şi îmi doresc să reorganizăm clubul, pentru că în acest moment este cam semiprofesionist. Am muncit mult în aceste zile, am rezolvat problemele cu masa şi cazarea jucătorilor, precum şi cele de echipament. Vom schimba absolut totul la club. Am simţit că la Deva se vrea performanţă”, au fost primele cuvinte ale noului preşedinte de la CNS Cetate Deva.

Staff-ul tehnic stabilit, urmează cel administrativ
Bobar a prezentat şi componenţa întregului staff tehnic, dar şi organigrama de conducere a clubului. Astfel, antrenor principal este Ciprian Pepenar, care va fi ajutat în munca sa de Petre Clep, antrenor de portari şi Marius Bortiş, preparator fizic. Cel din urmă are o bogată experienţă în domeniu, lucrând cinci ani de zile la Academia de fotbal din Brescia, dar şi la cluburile UTA şi Săgeata Năvodari. În privinţa conducerii organizatorice, Cristi Bobar nu-şi doreşte foarte mulţi colaboratori. „Am făcut o organigramă la nivel de Liga a III-a. Eu nu am nevoie decât de un organizator de competiţii, sau director sportiv, care va fi mâna mea dreaptă, şi un coordonator la centrul de copii şi juniori. Săptămâna viitoare vom şti şi numele acestora, dar nu ascund că îmi doresc foarte mult să colaborez cu Cristi Petrean, care a ocupat aceeaşi funcţie şi în sezonul trecut la club”, a precizat Bobar.

Îşi doreşte promovarea
Echipa deveană va intra în cantonament săptămâna viitoare, acesta urmând să fie efectuat pe plan local, în perioada 26 iulie – 3 august. „Am renunţat la varianta Geoagiu, pentru că nu vreau să risipim banii. Aici avem toate condiţiile, de pregătire, cazare, masă şi refacere. Am avut discuţii cu jucătorii importanţi ai echipei, ei vor continua alături de noi, dar ne vom întări şi cu fotbalişti importanţi pentru nivelul Ligii a III-a în perioada următoare” a mai spus Bobar, care a făcut precizări şi referitor la obiectivul echipei în viitorul sezon. „Obiectivul echipei îl vom stabili înainte de a începe campionatul, când vom şti şi lotul de jucători. În mintea şi sufletul meu e stabilit însă obiectivul, şi normal că îmi doresc promovarea”, a afirmat Cristi Bobar.

Alina State va fi sponsor
Echipa deveană va avea din sezonul viitor, pe lângă susţinerea autorităţilor locale, şi aportul unui sponsor. Acesta va fi Alina State, fostul finanţator al echipelor Dacia Orăştie, CFR Simeria şi FC Hunedoara. „Bugetul asigurat de primărie până la finalul acestui an este de 480.000 de lei. Am avut discuţii şi la nivelul Consiliului Judeţean, iar domnul vicepreşedinte Bobora şi-a manifestat intenţia de a ne sprijini cu o sumă de bani la rectificare. Am atras-o lângă noi, în calitate de sponsor, pe doamna Alina State şi încercăm să implementăm un model în care să avem mai mulţi sponsori, cu sume mici, iar pe tricourile de joc să inscripţionăm numele fiecărei firme care ne ajută în viitorul campionat”, a precizat viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, prezent şi el la conferinţa de presă de ieri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare