Alianţa de centru-dreapta, în prag de constituire

Noua alianţă de centru-dreapta care se prefigurează în zona politică îi va avea drept copreşedinţi pe Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (Mişcarea Civică), Mihail Neamţu (Noua Republică) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD).
Reprezentanţii Alianţei de Centru Dreapta au stabilit că aceasta va avea o structură „colegială“, condusă de patru co-preşedinţi, precum şi o Comisie de Etică care „va trece prin filtru“ toţi „candidaţii comuni“ pentru alegerile parlamentare. Urmează ca pe 29 august, la Fundaţia Creştin Democrată să aibă loc lansarea manifestului politic al Alianţei.
În judeţul nostru, Dorin Gligor (foto dreapta), preşedintele organizaţiei judeţene, a declarat că „eforturile de a coagula forţele de centru-dreapta sunt necesare pentru însănătoşirea climatului politic românesc. Este corect şi necesar, de asemenea, să existe o comisie de etică în cadrul acestei alianţe”. La rândul său, Marius Bota (foto stânga), liderul filialei Noii Republicii din judeţul Hunedoara, crede că lupta la parlamentare va fi grea. „Un cod etic şi de integritate este absolut necesar. Noi îl aplicăm deja la Noua Republică. Va fi o luptă grea, dar încercăm să răzbim cu oameni cinstiţi şi oneşti”, a declarat Marius Bota. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a găsit soluţia împotriva furturilor de capace de canal

Furturile aproape zilnice de capace de canal din municipiul Hunedoara i-a determinat pe edilii de aici să ia măsurile de...

Gura lumii 24.08.2012

Povestesc gurile rele că un consilier local, cu trei trandafiri în piept, din oraşul cu combinat siderurgic, nu mai merge

Golgheterul viitorului se căleşte în Liga a V-a

Fotbalistul brădean Ionuţ Filipaş (foto), în vârstă de 15 ani şi patru luni, a marcat ambele goluri ale echipei Key...

Închide