S-a găsit soluţia împotriva furturilor de capace de canal

Furturile aproape zilnice de capace de canal din municipiul Hunedoara i-a determinat pe edilii de aici să ia măsurile de rigoare.
Astfel, conducerea primăriei i-a chemat, în urmă cu câteva săptămâni, pe toţi operatorii de fier vechi din municipiu, punându-le în vedere că, dacă mai achiziţionează capace, le va fi retrasă autorizaţia. Lucrurile, însă, nu s-au petrecut astfel, iar edilii au fost nevoiţi să găsească alte soluţii. Viceprimarul Dan Bobouţanu susţine că în aceste condiţii, vor fi comandate capace din material compozit dens, un fel de plastic, astfel încât aceste obiecte să nu mai fie interesante pentru hoţii de fier vechi. Societatea Apa Prod, operatorul de apă-canal, va cumpăra capacele din plastic, după discuţiile avute cu cei din primărie. Până în prezent au fost identificate aproape 200 de locuri de unde au fost sustrase asemenea obiecte. Înlocuirea capacelor din metal ar fi însemnat costuri extrem de mari, având în vedere că preţul unui capac metalic se ridică la 600 de lei. „Un capac din compozit dens, un fel de plastic dens, rezistă la traficul pietonal şi auto, suportând o greutate de 40 de tone şi este mai ieftin”, susţine viceprimarul Dan Bobouţanu. (S. Popa)

2 comentarii la „S-a găsit soluţia împotriva furturilor de capace de canal

  • 24 august 2012 la 9:39
    Permalink

    Vai de mine ce idee !!!! Onorata conducere a primariei Hunedoara , chestia asta cu capace din material compozit se practica de pe vremea primarului Schiau …. Sunteti grozavi , nu va laudati decat cu ideile si cu realizarile altora . Ca voi nu aveti timp ; voi trebuie sa va puneti urgent oamenii pe posturi de conducere … Vai mama voastra !

  • 25 august 2012 la 9:13
    Permalink

    Arioane , lasa capacele de canal. Ia-ti odata ranita aia in spate si valea dupa investitori , ca asa ai promis !!! Uite trece vara si eu nu am apucat sa fac baie in strandul tau de la Cincis ! Mi-am cautat si patinele si astept sa patinez ! Si pe cand am sanse sa mananc un pui la rotisor la Cantina Restaurant ? Hai , terminati odata cu posturile de conducere si mai faceti si ce ati promis. Abia astept sa vad ce iese din mintea si mana voastra !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 24.08.2012

Povestesc gurile rele că un consilier local, cu trei trandafiri în piept, din oraşul cu combinat siderurgic, nu mai merge

Golgheterul viitorului se căleşte în Liga a V-a

Fotbalistul brădean Ionuţ Filipaş (foto), în vârstă de 15 ani şi patru luni, a marcat ambele goluri ale echipei Key...

Primarul din Densuş, la cules de roade

Sorin Ştefoni (foto), primul om al comunităţii din Densuş, a accesat proiecte cât se poate de realiste. După cum spune...

Închide