FlashPolitica si administratie

Alesii PSD de la Petrila riscã sã fie dati afarã din partid

Sorina Popa

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), are mandat din partea liderului naţional al partidului, Victor Ponta, să discute cu consilierii locali pesedişti de la Petrila, pentru a-i convinge să nu se mai opună şi să voteze investiţia deponeului ecologic din localitate.

Investiţie importantă pentru judeţ
Liderul PSD Victor Ponta a luat taurul de coarne şi s-a hotărât să intervină, după ce lucrurile au tărăgănat la Petrila. Între timp, autorităţile judeţene nu au stat cu mâinile în sân şi au încercat să identifice o altă locaţie pentru deponeul ecologic, dar încă nu au reuşit. În aceste condiţii, deputatul Laurenţiu Nistor are o misiune extrem de grea. El va trebui să-i convingă pe aleşii PSD de la Petrila să nu se mai împotrivească proiectului respectiv. Discuţiile vor avea loc astăzi. Liderul PSD Victor Ponta a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că, dacă aleşii locali PSD de la Petrila, opt la număr,  nu vor vota pentru realizarea deponeului ecologic, vor fi daţi afară din partid.
La Petrila, consilierii PSD nu sunt de acord cu amenajarea deponeului ecologic, deşi investiţia se ridică la peste 50 de milioane de euro. Problema a rămas nerezolvată de luni de zile, ajungându-se să se propună chiar un referendum.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.