<

Alergători montani de top, la ”Run the lift”

30 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Competiţia derulată în Staţiunea Parâng este organizată de reputatul parapantist din Petroşani, Toma Coconea. Concursul presupune ca sportivii aliniaţi la start să se întreacă cu telescaunul staţiunii.
Este o cursă scurtă, de doar doi kilometri şi jumătate, dar foarte intensă, în care alergătorii urcă 615 metri diferenţă de nivel (de la cota 1070 la cota 1685).
Run The Lift s-a bucurat de un real succes anul trecut. A adus la start competitori importanţi, nume care se bucură de o popularitate foarte mare cum ar fi Tiberiu Uşeriu. De altfel, la startul din 10 noiembrie a.c., la ediţia cu numărul doi, Tibi va fi din nou prezent alături de Toma.
Totodată, Viorel Palici, Gyorgy Szabolcs Istvan, Ciprian Balanescu, Florin Munteanu, Codrea Gheorghe Silip, Ingrid Mutter, Adriana Ploşniţă, Crina Buzgan, Georgeta Manolache sunt unii dintre cei mai buni alergători montani din ţară şi au acceptat provocarea de a se lua la întrecere cu telescaunul. Concursul de alergare montană urmăreşte promovarea unui stil de viaţă sănătos şi creşterii numărului de practicanţi ai alergării în natură, în special a alergării montane, dar şi promovarea locurilor frumoase ale Petroşaniului şi Văii Jiului. Startul se va da de la baza telescaunului în data de 10 noiembrie 2018 la ora 12. (Sursa foto: Toma Coconea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 31.10.2018

Diana Andreea Roman, tânără din judeţul Hunedoara Pentru că a fost arestată preventiv, alături de alţi doi complici, sub acuzaţia...

Bulina albă, 31.10.2018

Ana Maria Gherghel, sportivă la Comexim R Lupeni Pentru că a fost declarată „Cea mai bună sportivă din lume“ la...

Gura lumii, 31.10.2018

Vorbesc cârcotaşii că un membru important de la săgetaţi nu mai prinde lista scurtă la alegerile următoare, chiar dacă acum...

Închide