Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Gimnastică

26 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport


Adunarea Generală se va desfăşura cu respectarea mă­surilor prevăzute de autorităţi pen­tru prevenirea şi combaterea pandemiei de coronavirus. Carmencita Constantin şi Ioan Suciu sunt cei doi candidaţi care îşi vor disputa preşedinţia Federaţiei Române de Gimnastică, după ce dosarele lor au fost validate de Comitetul Executiv al FRG la 12 martie. Mandatul viitorului preşedinte al FRG va fi valid până anul viitor, în 2021, când vor fi organizate alegeri pentru următorii patru ani. Federaţia Română de Gimnastică are 54 de membri afiliaţi.
Alegerile de acum vin ca urmare a fapului că Andreea Răducan a demisionat din funcţie la 5 decembrie 2019, motivându-şi decizia prin ratarea calificării loturilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi prin lipsa de susţinere din partea Comitetului Executiv în luarea anumitor decizii.
Fosta campioană mondială şi olimpică Andreea Răducan se afla la conducerea FRG din 4 august 2017, ea câştigând atunci scrutinul cu 42 de voturi “pentru”, unul fiind anulat. Andreea Răducan i-a urmat în funcţie lui Adrian Stoica, acesta fiind preşedintele Federaţiei Ro­mâne de Gimnastică timp de 11 ani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răzvan Burleanu se îndoieşte că Liga I se va încheia pe teren

"Cu siguranţă asta ne-am dorit încă de la bun început, competiţiile să se termine pe teren, dar în momentul de...

Egal în primul amical de pregătire pentru CS Hunedoara

Meciul a fost bine venit, deoarece şi hunedorenii ar fi trebuit să joace, dar la Timişoara, cu ASU Politehnica, formaţie...

Jiul va fi premiată astăzi de către AJF Hunedoara

Jiul Petroşani este formaţia care a fost declarată de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara câştigătoarea campionatului din Liga a...

Închide