Aleargă în Cetate Noaptea, ediţia a II-a!

Asociaţia Club Sportiv Sport şi Anduranţă în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva organizează sâmbătă, 12 septembrie 2020, evenimentul sportiv ,,888runup Aleargă în Cetate Noaptea”, aflat la a doua ediţie.


Evenimentul este un concurs de alergare pe cărările din jurul Cetăţii Devei şi prin Cetate şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă care iubesc mişcarea. Startul competiţiei va fi dat la ora 18:00, cu Cursa Copiilor (traseul de alergare are lungimea de 1 km) din par­carea aflată în apropierea restaurantului Perla. La ora 20:30 se va da startul competiţiei care se va desfăşura pe timpul nopţii, la lumina torţelor, din aceeaşi locaţie.
Întrecerea va avea două secţiuni: traseul scurt: distanţă 2,7 km (va consta în parcurgerea unei ture în exteriorul Cetăţii şi o tură în interiorul Cetăţii prin urcarea trep­telor); traseul lung: 5 km (va consta în parcurgerea traseului scurt şi a trei ture în inte­ri­o­rul Cetăţii, astfel că la final, competitorii vor însuma urcarea a aproximativ 900 de trep­te). Sunt cinci categorii de vârstă, de la 8 ani până la peste 45 de ani. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.