www.mesagerulhunedorean.ro

ALDE Hunedoara pregãteşte listele cu candidaţii la alegerile locale

05-Marian-MunteanOrganizaţiile locale ale ALDE Hunedoara au depus la sediul judeţean listele cu candidaţii pentru funcţiile de consilieri pentru alegerile de anul viitor.
Potrivit copreşedintelui organizaţiei judeţene, Marian Muntean (foto), este vorba despre un pas care precedă stabilirea candidaţilor finali, procedură care se va încheia în luna ianuarie 2016. „Organizaţiile locale au depus listele cu candidaţii pentru consiliile locale fără să nominalizeze persoanele care vor candida pentru funcţiile de primari. Listele sunt în ordine alfabetică şi provin din 52 de localităţi, acolo unde ALDE Hunedoara a încheiat fuziunea dintre PLR şi PC. Restul de organizaţii, până la 69, urmează să se constituie şi să prezinte listele cu candidaţi, fiind vorba de mai multe comune din judeţ”, a declarat Marian Muntean.
Acesta a adăugat că printre candidaţii ALDE Hunedoara la localele din 2016 vor fi mai multe surprize, făcând referire la mai mulţi aleşi locali care vor trece în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. Asta, şi din cauză că vor avea loc schimbări inclusiv pe scena politică la nivel central, anunţate de liderii partidelor, a precizat Marian Muntean. (N. Bumbac)

3 comentarii la „ALDE Hunedoara pregãteşte listele cu candidaţii la alegerile locale

 • 16 decembrie 2015 la 9:15
  Permalink

  Lupte puternice se dau pentru… pielea ursului din pădure. Oamenii ăștia visează la cai verzi pe pereți.

 • 16 decembrie 2015 la 9:15
  Permalink

  Lupte puternice se dau pentru… pielea ursului din pădure. Oamenii ăștia visează la cai verzi pe pereți.

 • 16 decembrie 2015 la 21:58
  Permalink

  asa zici tu mai deva trans=sictie pe roti vorba primarului devei, bine mai draga nepoate, cum ar zice molotanu, deci psd face curatenie, pnl face curatenie si gunoaiele lor (care nu indeplinesc criteriile de integritate) pleaca la ALDE la Marean si Clej. felicitari ! candidatii vostrii dupa un scurt popas la ALDE vor pleca direct in puscarie, cu sefii aliniati, si cu consilierul molot in frunte. bravo baieti, cum va mai laudati voi cu gunoaiele altora.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.