Alcoolemie confirmată

12 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Rezultatul analizelor de sânge a confirmat faptul că omul de afaceri Emil Bercea (foto), finul lui Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani, a condus autoturismul sub influenţa alcoolului. Valoarea alcoolemiei stabilite de medici este de două ori mai mare decât limita de la care se întocmeşte dosar penal.

Rezultatele de la Serviciul de Medicină Legală Hunedoara au indicat o concentraţie alcoolică mult peste limita de la care se întocmeşte dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Dacă această limită până la care consumul de alcool la volan poate fi privit ca o contravenţie, este de 0.80 la mie, în sângele lui Emil Bercea a fost desoperită o concentraţie de 1,60 la mie la prima prelevare, iar la cea de-a doua, realizată după o oră, scăzuse la 1,40 la mie. Potrivit anchetatorilor este imposibil ca Emil Bercea să fi consumat doar o bere, după cum a declarat, pentru ca nivelul alcoolului din sânge să crească atât de mult.

Dosare penale pentru alcool şi ofensă

Fapta a avut loc la începutul lunii, când, Emil Bercea s-a urcat băut la volan. Pe lângă dosarul penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, pe numele lui Emil Bercea, poliţiştii au deschis şi un dosar penal pentru ofensă adusă autorităţilor, pentru că în timpul aceluiaşi incident a adresat injurii poliţiştilor care l-au prins în trafic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lidera, învinsă

FC Hunedoara, lidera Ligii a IV-a Hunedoara, a pierdut, sâmbătă, scor 0-1, derby-ul din deplasare cu Aurul Brad, ocupanta locului...

Cetate a intrat la apă

Handbalistele de la Cetate Deva au pierdut şi ultima şansă de a rămâne în cursa pentru un loc în cupele...

Păcălit cu o partidă de sex şi jefuit

I-au promis o seară de neuitat alături de o tânără care să-l facă să se simtă din nou ca la...

Închide