Politica si administratie

Şefii PDL vor capul lui Tibi Ridzi?

Nicolle Ebner

Conducerea centrală a PDL ar putea impune o nouă conducere interimară, în locul celei existente, la nivelul filialei judeţene PDL Hunedoara. Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, că organizaţiile din Brăila şi Hunedoara vor avea conduceri interimare, decizia de constituire a unor birouri permanente interimare urmând să fie luată în şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) de astăzi.

„Am intrat în procedura de alegeri”

Deputatul PDL Viorel Arion, afirmă că filiala judeţeană PDL Hunedoara poate merge înainte cu actuala conducere, dat fiind faptul că oricum, de astăzi, încep alegerile interne în partid. „Mai multe filiale din ţară am avut o discuţie, săptămâna trecută, cu preşedintele Emil Boc, pe marginea performanţelor electorale. Media obţinută la alegerile din ultimii trei ani de filiala judeţeană ne plasează înaintea altor şapte judeţe, or cred că asta ne-ar îndreptăţi să continuăm cu actuala conducere. Din moment ce am intrat în procedura de alegeri, este democratic să urmăm aceste proceduri, pentru că schimbările oricum vor fi făcute prin noile alegeri la nivel de organizaţii locale şi judeţene”, a declarat deputatul Viorel Arion, care a dat de înţeles că e foarte posibil ca PDL Hunedoara să aibă un nou Birou Judeţean şi un nou preşedinte, „structuri pe care nimeni nu le ştie încă”.

Potrivit lui Arion, în filiala PDL Hunedoara, ritmul înscrierilor este extrem de alert, între 30-40 de noi membri pe săptămână, majoritatea fiind medici, profesori, avocaţi, oameni care nu au mai făcut până acum politică. Printre cei înscrişi săptămâna trecută, se numără şi artistul plastic Constantin Zgâmbău.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura