Şefii PDL vor capul lui Tibi Ridzi?

12 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Conducerea centrală a PDL ar putea impune o nouă conducere interimară, în locul celei existente, la nivelul filialei judeţene PDL Hunedoara. Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, că organizaţiile din Brăila şi Hunedoara vor avea conduceri interimare, decizia de constituire a unor birouri permanente interimare urmând să fie luată în şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) de astăzi.

„Am intrat în procedura de alegeri”

Deputatul PDL Viorel Arion, afirmă că filiala judeţeană PDL Hunedoara poate merge înainte cu actuala conducere, dat fiind faptul că oricum, de astăzi, încep alegerile interne în partid. „Mai multe filiale din ţară am avut o discuţie, săptămâna trecută, cu preşedintele Emil Boc, pe marginea performanţelor electorale. Media obţinută la alegerile din ultimii trei ani de filiala judeţeană ne plasează înaintea altor şapte judeţe, or cred că asta ne-ar îndreptăţi să continuăm cu actuala conducere. Din moment ce am intrat în procedura de alegeri, este democratic să urmăm aceste proceduri, pentru că schimbările oricum vor fi făcute prin noile alegeri la nivel de organizaţii locale şi judeţene”, a declarat deputatul Viorel Arion, care a dat de înţeles că e foarte posibil ca PDL Hunedoara să aibă un nou Birou Judeţean şi un nou preşedinte, „structuri pe care nimeni nu le ştie încă”.

Potrivit lui Arion, în filiala PDL Hunedoara, ritmul înscrierilor este extrem de alert, între 30-40 de noi membri pe săptămână, majoritatea fiind medici, profesori, avocaţi, oameni care nu au mai făcut până acum politică. Printre cei înscrişi săptămâna trecută, se numără şi artistul plastic Constantin Zgâmbău.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alcoolemie confirmată

Rezultatul analizelor de sânge a confirmat faptul că omul de afaceri Emil Bercea (foto), finul lui Tiberiu Iacob Ridzi, primarul...

Lidera, învinsă

FC Hunedoara, lidera Ligii a IV-a Hunedoara, a pierdut, sâmbătă, scor 0-1, derby-ul din deplasare cu Aurul Brad, ocupanta locului...

Cetate a intrat la apă

Handbalistele de la Cetate Deva au pierdut şi ultima şansă de a rămâne în cursa pentru un loc în cupele...

Închide