AJF Hunedoara vrea certificarea echipelor de Liga a IV-a

Săptămâna viitoare este programată o nouă ședință a Comitetului Executiv al AJF Hunedoara, ultimul eveniment din acest an pe care forul județean îl are în program.

Luând modelul de la primele eșaloanele superioare,  AJF Hunedoara le-a propus cluburilor ca din sezonul 2021-2022 să se ia în calcul certificarea echipelor participante în campionat, iar cluburile să asigure condiții de joc decente la Liga a IV-a, cu tot ceea ce ține de disputarea unui meci, teren, vestiare, anexe.  „Ne-am propus ca ediția 2020-2021 să fie o ediție pilot, în care să nu se ia măsuri drastice. Să le explicăm echipelor și cluburilor din județ, ceea  ce au de făcut. Nu intenționam să le avertizăm sau să le amendăm, ci doar să le explicăm ce au practice de făcut”, a spus Cristian Petrean (foto), președintele AJF Hunedoara, cel care urmărește creșterea calității și a condițiilor chiar și la acest nivel.

La întâlnirea cu reprezentanții echipelor din județ se va discuta despre turul de campionat, recent încheiat, dar și despre alte reguli care vor intra în vigoare în viitorul sezon. Președintele AJF Hunedoara rămâne optimist cu privirea la realitatea celei de-a doua părți a campionatului.

„Dacă pandemia ne va permite, ne-am gândit ca la anul în luna martie să începem cu meciurile restanțe, iar mai apoi să continuăm cu returul”, a  declarat oficialul AJF Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare