Agresorul copilului din parc află dacă scapă de arest

Individul este la un pas de a fi trimis în ju­decată pentru tentativă de omor, dosarul său fiind finalizat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Totodată, magistraţii au cerut prelungirea mă­surii arestului preventiv în cazul sus­pec­tului, solicitare admisă de tribunal. Alexandru Cobzaru a atacat decizia la Curtea de Apel Alba Iulia, iar completul urmează să se pro­nunţe astăzi (luni 15 martie). Pe de altă parte, agresorul le-a cerut judecătorilor să-i înlocuiască arestul cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.
Bărbatul a şocat întreaga ţară după ce a agresat un minor de 13 ani. Copilul era la un loc de joacă iar Cobzaru l-a ridicat în aer şi trân­tit cu brutalitate de pământ. În urma con­tactului cu tartanul de pe sol, băiatul a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pier­dere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Ur­genţă din Deva, în final fiind trimis şi la Timişoara.
În dosarul trimis spre judecare, în prezent aflat în camera preliminară a Tribunalului Hu­ne­doara, sunt părţi civile şi trei unităţi medi­cale, respectiv Spitalul Clinic de Urgenţă pen­tru Copii “Louis Ţurcanu” Timişoara, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi Serviciul Ju­deţean de Ambulanţă Hunedoara. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânără rănită, după ce a intrat într-un cap de pod

Autoturismul la volanul căruia se afla tâ­năra de 24 de ani s-a făcut zob în urma im­pac­tului. Primele date arată

Preşedintele PNL a declarat la Deva că nu poate promite că Termocentrala Mintia va mai funcţiona mult timp

Sorina Popa Liderul naţional al PNL, Ludovic Orban, a fost aşteptat, sâmbătă, la finalul discuţiilor pe tema Programului Naţional de

Ziua Internaţională a Francofoniei marcată de biblioteca judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Ju­de­ţean Hunedoara şi în parteneriat cu Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel

Închide