Actualitate

AGERPRES si-a lansat noul portal de stiri

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat, la începutul acestei luni, o nouă interfaţă a paginii sale www.agerpres.ro, care oferă publicului larg un acces prompt la informaţie reală, obiectivă şi utilă. Aceasta este filosofia care a stat la baza dezvoltării noului website.
Noul design şi conţinutul îmbunătăţit de informaţii şi referinţe utile ţin cont de mutarea pe online a interesului public. Cele mai importante informaţii ale zilei pot fi găsite în paginile Politic, Economic, Justiţie, Administraţie, Social, Cultură, Life, Internaţional, Sport şi Revista Presei, alături de alte informaţii: curs valutar, starea vremii, burse de valori, cotaţii etc.
Noua platformă, care integrează imaginile cu texte şi fişiere audio-video, conţine funcţionalităţi care asigură accesul online şi rapid la informaţie: notificare automată a informaţiilor nou postate prin email sau RSS, disponibilitatea datelor statistice, calendar al evenimentelor şi titlurile orei, comunicate de presă, motor de căutare, monitorizări de presă, linkuri utile.
„Agenţia Naţională de Presă are o producţie specifică transmiterii contracronometru, dar şi o infrastructură adaptată. Acum, când oricine poate plasa aşa-zise ştiri pe Internet, rolul unei agenţii de presă naţionale este cu atât mai important. Agerpres este referinţa de credibilitate pentru orice eveniment major din România şi din lume. Suntem bucuroşi să putem oferi acum, oricărui cetăţean, accesul la informaţie adevărată şi utilă, direct de la sursă”, a precizat Ioan Roşca, directorul general al Agerpres.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura