Aeromodelismul de la Simeria, o întrecere reuşită

La Simeria, au fost în acest weekend or­ga­nizate întrecerile ediţiei 2021 a tradiţionalei competiţii de nivel naţional, Cupa României la aeromodelism.
Au participat sportivi de la cluburile aero­nautice din Piteşti, Ploieşti,Cluj Napoca, Ga­laţi, Brad, Hunedoara, Deva, Tg. Mureş, Odor­heiul Secuiesc, Satu Mare, Salonta şi Cris­turul Secuiesc care s-au întrecut în proba planoarelor la planoare profesionale F 1 A, atât la seniori cât şi la cele două sectiuni ale juniorilor .
La finalul unei zile de concurs palpitante, cu o vreme deosebită pentru acest sport, mul­tiplul campion naţional Aurel Brînzoi (Aurul Brad) s-a impus la categoria seniorilor, el fiind urmat de Szilard Szijjarto (Metalul Salonta) şi de Vlad Cristea (CSU Ploieşti).
În clasamanetul individual al juniorilor I
s-au impus reprezentanţii clubului din Brad, Daniel Făcăleţ, Tudor Brădeanu şi Teodor Mârza, iar la juniori mici, Bogdan Chereches (Hunedoara), Larisa Pui şi Antonia Faur (ambele de la Aurul Brad).
Echipa seniorilor de la CSA Aurul Brad a câştigat locul I fiind urmată de FC Argeş şi Me­talul Salonta, la juniori I au câştigat re­pre­zentanţii din prima echipă a gazdelor urmaţi de Poli Cluj şi cea de a doua echipă de la Aurul Brad iar la juniori mici locul I a fost ad­ju­decat de Aurul Brad, urmaţi de cei din Hu­nedoara şi cei de la CSU Ploieşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu Iuşco, obiectiv îndeplinit la Europene

Campionatele Europene pe echipe, Liga I, s-au desfăşurat la Cluj Napoca într-o or­ga­nizare impecabilă, impusă de forul atletic european. Din

Lupte libere pe plaja de la Costineşti!

Pe plaja de la Costineşti s-au desfăşurat în­trecerile individuale ale Campionatului naţional de lupte libere pe plajă (aptitudini specifice) U15

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în această săptămână este Arme, virusuri

Închide