Adversare tari pentru România în preliminariile EURO 2020

2 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Nicolae Gavrea

La tragerea la sorţi efectuată ieri, la Dublin, România se regăseşte în grupa F. Iar adversarele echipei noastre sunt Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta. Primele două clasate din fiecare grupă se califică la turneul final. Programul definitiv al meciurilor va fi comunicat ulterior.

Selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra (foto dreapta), a reacţionat imediat, după tragerea la sorţi pentru grupele preliminariilor Euro 2020. „Mi se pare că nu e grupa cea mai grea în care puteam pica. Spania nu trebuie să mai spunem de ea. Deja am primit mesaj de la prietenii mei spanioli, jurnalişti. Celelalte sunt echipe nordice, ştim forţa pe care o au. Norvegia e o echipă tânără, care a câştigat grupa din Liga Naţiunilor. Nu sunt două echipe uşoare, dar nici două echipe cu care nu putem să ne batem. În concluzie, în grupa asta e greu, dar nu imposibil. Vom face totul să ne calificăm din această grupă. Va fi greu, şi în play-off-ul Nations League va fi greu. Sperăm să nu pierdem nici în grupa asta, la fel ca în cea de Liga Naţiunilor. Cu toată dragostea v-aş duce la Euro, dar ce pot să spun e că vom face totul pentru calificare!“, a declarat Contra, imediat după tragerea la sorţi.
Preşedintele FR Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat: „Cred că ne putem califica. Ne-am dori ca ultimul meci să fie cu Feroe şi să sărbătorim alături de ei calificarea“.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Drapel uriaş arborat la intrare în Defileul Jiului

Un drapel de nouă metri lungime şi şase lăţime a fost arborat pe un catarg cu o înălţime de 25...

Bulina neagră, 3.12.2018

Cornel Brat, tânăr din Petroşani Pentru că, fiind condamnat la şapte ani de închisoare, sub acuzaţia că şi-a ucis bunica...

Bulina albă, 3.12.2018

Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni Pentru iniţiativa de a readuce acasă, inclusiv în judeţul nostru, de Centenar, un...

Închide