Adrian David nu s-a înscris la concursul pentru șefia Casei Județene de Sănătate

Astăzi are loc un nou concurs pentru ocu­parea posturilor de directori generali la Ca­sele de Sănătate din țară, acolo unde aceste funcții nu au încă șefi care nu sunt interimari.
Doar doi din cei 18 candidați care s-au pre­zentat în iulie la concursurile pentru ocuparea funcțiilor de directori ai caselor județene, adică gestionarii din teritoriu ai bugetului de aproape 45 de miliarde de lei al instituției, au promovat proba. Acesta a fost cel de-al treilea concurs pentru ocuparea posturilor organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în contextul în care la primele două au promovat doar 18 candidați. Așadar, după trei concursuri, au fost ocupate doar 20 dintre cele 37 de posturi de director general la Casele Județene de Asigurări de Sănătate.
La concursul de astăzi, Adrian David (foto), cel care conduce Casa Județeană de Asigurări de Să­nă­tate, nu va fi prezent, deoarece se află în con­­cediu pentru niște investigații medicale. To­tuși, potrivit site-ului Casei Naționale de Sănă­tate, o persoană s-a înscris pentru acest post, având Codul HD 6899. Sunt pentru 24 de posturi încă neocupate. Pentru astăzi au fost admiși 24 de candidați dar nu pentru toate posturile de direc­tor general sunt candidați, iar în unele cazuri sunt mai mulți candidați pe post. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.