Comunitate

Adoptaţi un maidanez, nu vă costă nimic!

În acest moment, sunt sute de maidanezi în adăposturile Asociației Serviciul Județean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân. Adopţia câi­ni­lor se face gratuit, pe baza unei de­claraţii-angajament.

Ce suprafață trebuie să aibă locuința
Imediat ce câinele a fost cazat în adă­postul public, se poate depune cerere pentru adopția acestuia. Preluarea animalului de către adoptator se poate face începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării câinelui în adăpost, dacă acesta nu a fost revendicat.
În cazul în care câinele adoptat va fi ţinut într-un spaţiu deschis aflat pe proprietatea privată, adoptatorul trebuie să facă dovada proprietăţii sau posesiei unei suprafeţe de teren care să permită amplasarea unor padocuri sau a unor cuşti.
În cazul în care maidanezul adoptat va fi adăpostit într-un apartament la bloc, noul proprietar trebuie să facă dovada existenţei unei suprafeţe locative de minimum 2,5 metri pătraţi pentru fie­care câine adoptat.
Persoana care adoptă mai mult de 2 câini din adăposturile publice şi îi adă­pos­teşte într-un bloc de locuinţe în care există asociaţie de proprietari, aceasta trebuie să prezinte la momentul depu­nerii cererii de adopţie acordul acesteia.
În cazul în care persoana care adoptă mai mult de 2 câini din adăposturile pu­blice şi îi adăposteşte într-un imobil, altul decât bloc de locuinţe declarat an­terior, în care locuiesc mai multe per­soane, aceasta trebuie să prezinte în momentul depunerii cererii de adopţie şi acordul vecinilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.