Adolescenta hoaţă solicită eliberarea condiţionată

12 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără din Valea Jiului, care este în­car­cerată în Penitenciarul Gherla, cere să fie eli­berată înainte de termen, solicitarea sa ur­mând să fie luată în discuţie de către jud­e­că­tori la finele acestei săptămâni.
Larisa Mihoc a comis zeci de furturi pe raza judeţului Hunedoara, cu precădere în Valea Jiului. A scăpat de fiecare dată de în­chi­soare pentru că era minoră. În cele din urmă a ajuns după gratii şi chiar dacă soli­ci­tarea sa va fi admisă de instanţă, şansele să se întoarcă iarăşi în puşcărie sunt ridicate. Asta pentru că tânăra a fost trimisă în jude­cată într-un nou dosar de furt şi are termen până la data de 19.01.2021 pentru a-i convinge pe păgubiţi să o ierte şi să renunţe la plângeri.
Larisa Mihoc a comis de-a lungul anilor zeci de furturi în Lupeni, Petroşani şi chiar Deva, unde a intrat în vestiarul angajaţilor unei societăţi şi a furat tot ce a găsit de valoare. Tânăra a acţionat aproape de fie­care dată cu câte unul sau mai mulţi com­plici, toţi minori. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţ specializat în spargeri la case de vacanţă

Individul a fost condamnat definitiv după ce furat bunuri în valoare de circa 15 mii de lei de la o...

Bărbat din Valea Jiului, carantinat, la plimbare prin Deva

Un bărbat de 54 de ani, din Lupeni, a fost descoperit de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Deva, pe o...

Care hunedoreni pot să se vaccineze în etapa a II-a şi unde sunt centrele de vaccinare

Adriana Năstase Cea de-a doua etapă de vaccinare împotriva Covid-19 se va desfăşura în 10 centre dispuse în principalele oraşe...

Închide