Adolescenta hoaţă solicită eliberarea condiţionată

O tânără din Valea Jiului, care este în­car­cerată în Penitenciarul Gherla, cere să fie eli­berată înainte de termen, solicitarea sa ur­mând să fie luată în discuţie de către jud­e­că­tori la finele acestei săptămâni.
Larisa Mihoc a comis zeci de furturi pe raza judeţului Hunedoara, cu precădere în Valea Jiului. A scăpat de fiecare dată de în­chi­soare pentru că era minoră. În cele din urmă a ajuns după gratii şi chiar dacă soli­ci­tarea sa va fi admisă de instanţă, şansele să se întoarcă iarăşi în puşcărie sunt ridicate. Asta pentru că tânăra a fost trimisă în jude­cată într-un nou dosar de furt şi are termen până la data de 19.01.2021 pentru a-i convinge pe păgubiţi să o ierte şi să renunţe la plângeri.
Larisa Mihoc a comis de-a lungul anilor zeci de furturi în Lupeni, Petroşani şi chiar Deva, unde a intrat în vestiarul angajaţilor unei societăţi şi a furat tot ce a găsit de valoare. Tânăra a acţionat aproape de fie­care dată cu câte unul sau mai mulţi com­plici, toţi minori. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare