A plecat după apă şi nu s-a mai întors acasă

12 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Luni, în jurul orei 20:00, poliţiştii din ca­drul Secţiei de Poliţie Rurală Hateg au fost sesizaţi de o femeie din comuna Baru că, în jurul orei 18:00, fiica sa, Irina-Nicoleta-Livia Zoamonţi (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă împreună cu o tânără de 25 de ani (concubina fratelui său, cu acelaşi domi­ciliu), pentru a aduce apă de la pompa din Gara Baru, însă nu s-au mai întors.
Semnalmentele minorei sunt: înălţime aproximativ 1,50 m, circa 50 kg., păr negru, lung şi bogat, faţa rotundă, ochi căprui, nas drept, gura mijlocie, ten măsliniu, nu prezintă semne particulare sau tatuaje, iar la momentul plecării purta geacă de fâş roz, pantaloni de jeans albastru deschis şi încălţăminte sport, de culoare maro.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hu­­nedoreni au efectuat activităţi investi­ga­tive şi de căutare, în scopul depistării mi­no­rei, cu privire la care a fost solicitată mă­sura urmăririi naţionale. Poliţiştii continuă ac­ti­vi­tăţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să se­si­zeze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescenta hoaţă solicită eliberarea condiţionată

O tânără din Valea Jiului, care este în­car­cerată în Penitenciarul Gherla, cere să fie eli­berată înainte de termen, solicitarea sa...

Hoţ specializat în spargeri la case de vacanţă

Individul a fost condamnat definitiv după ce furat bunuri în valoare de circa 15 mii de lei de la o...

Bărbat din Valea Jiului, carantinat, la plimbare prin Deva

Un bărbat de 54 de ani, din Lupeni, a fost descoperit de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Deva, pe o...

Închide