Actualitate

Adolescent condamnat pentru că şi-a bătut iubita într-un parc din Petroşani

Tânărul se înfuriase după ce fata a rupt relația cu el și și-a găsit un al iubit, așa că a urmărit-o cu gândul să o facă să se răzgândească.
A dat peste ea în cel mai mare parc din municipiul Petroșani, iar când a văzut-o cu un alt băiat și-a pierdut min­țile. Conform anchetei, atât victima cât și agresorul erau minori la momentul când s-au petrecut faptele în urma cărora adolescentul a fost condamnat. Fata stătea în parc cu un băiat, când a apărut fostul său iubit. Acesta, gelos nevoie mare, a trântit-o pe adolescentă la pământ, a lovit-o cu palmele și i-a dat și câțiva pumni. Ca să fie totul complet, i-a furat fetei și banii pe care îi avea la ea. Tânăra a strigat după ajutor, moment în care agresorul a fugit. Procurorii l-au în­vinuit de tâlhărie calificată, iar ins­tanța a reținut că la momentul săvâr­şirii faptei avea vârsta de 17 ani, iar de la data comiterii faptei a arătat că a înțeles gravitatea infracțiunii comise. În plus și fosta iubită l-a iertat și n-a mai avut pretenții de natură penală sau civilă, astfel că Judecătoria Petroșani
l-a condamnat la măsura educativă a supravegherii pe o durată de 2 luni pen­tru săvârșirea infracțiunii de tâl­hărie calificată. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura